Home Gaming The Wanderer: Frankenstein’s Creature is ‘alive’ vanaf 31 oktober

The Wanderer: Frankenstein’s Creature is ‘alive’ vanaf 31 oktober

by Jos Vis

Uitgever en co-producent ARTE onthuld graag, samen met indie-gamestudio La Belle Games, de releasedatum voor hun verhaalgedreven avonturenspel The Wanderer: Frankenstein’s Creature. Op 31 oktober wordt de game uitgebracht op Steam voor Windows PC en Mac, en komt binnenkort beschikbaar op mobiele platforms in november. ARTE brengt bovendien de Nintendo Switch-systeemversie van het avontuur in Q1 2020.

The Wanderer: Frankenstein’s Creature gaat terug naar de roots van de legendarische roman van Mary Shelley, Frankenstein, en nodigt spelers uit om een ​​wezen te ontdekken dat noch goed noch kwaad is dat en door Europa reist op zoek naar zijn oorsprong en om te leren over de mensheid. Deze reis is emotioneel en uitdagend voor zowel het wezen als de speler, omdat schoonheid en vriendelijkheid vaak worden gevolgd door duisternis, angst en haat.

Afhankelijk van de beslissingen van de speler, evolueren het landschap en de soundtrack tijdens het spel. De handgemaakte aquarelomgevingen, al drie jaar in de maak, veranderen van licht en kleurrijk naar donker en humeurig, wat de emotionele sfeer van het spel onderstreept.

“We wilden de iconische scènes van de roman tot leven brengen in The Wanderer: Frankenstein’s Creature, waarbij we elk niveau zagen als een evoluerend schilderij geïnspireerd op het romantische tijdperk,” zegt Cédric Bache, producent bij La Belle Games, een kleine indiestudio gevestigd in Parijs. “Het boek gaat niet over het monster dat we kennen uit de populaire cultuur, maar over wat het betekent om mens te zijn. Wanneer de ziel van een kind deel uitmaakt van een volwassen lichaam en dat kind de manier waarop de wereld werkt niet begrijpt.”

Spelers kunnen nu het wezen van The Wanderer: Frankenstein toevoegen aan hun Steam-verlanglijstje. Ga voor meer informatie over de game naar de officiële website en volg de game op Twitter.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x