Home GamingAndroid EA SPORTS FC MOBILE trapt af op 26 september, kom meer te weten in nieuwe deep dive

EA SPORTS FC MOBILE trapt af op 26 september, kom meer te weten in nieuwe deep dive

by Pim, Sel

EA SPORTS FC™ Mobile zal officieel worden gelanceerd op 26 september via de App Store en de Play Store op zowel Android- als iOS-apparaten. Voor bestaande gebruikers zal EA SPORTS FC™ Mobile beschikbaar zijn als een gratis update, zonder dat je deze opnieuw hoeft te downloaden.

Spelers die het spel downloaden vóór 26 september zullen de status van FC MOBILE Founder verkrijgen, waarmee ze voordelen ontgrendelen, waaronder speciale in-game speleritems voor EA SPORTS FC MOBILE bij de lancering. Zie hier voor meer informatie over EA SPORTS FC Mobile Founders.

Zoals in augustus is aangekondigd, zal Vinicius Jr. de coverster zijn van EA SPORTS FC™ Mobile, terwijl nieuwe intuïtieve gameplay-besturingselementen een nieuw niveau van onderdompeling voor spelers zullen introduceren. Het spel zal een ongeëvenaarde authentieke voetbalervaring bieden op mobiele apparaten, met meer dan 15.000 volledig gelicenseerde spelers verdeeld over 650 teams en meer dan 30 competities, waaronder de UEFA Champions League, Premier League, LALIGA EA SPORTS, Bundesliga en nog veel meer.

Hieronder vind je een nadere blik op de belangrijkste functies van EA SPORTS FC™ Mobile.

Wat EA SPORTS FC™ Mobile naar het veld brengt

Gameplay EA SPORTS heeft de manier veranderd waarop mensen voetbal spelen en ervan genieten, en heeft cutting-edge technologieën gerevolutioneerd, wat betekent dat EA SPORTS FC™ Mobile next-level gameplay levert in elke wedstrijd. Hier zijn enkele hoogtepunten van de gameplay waar spelers op kunnen rekenen.

  • Impact Controls: Introductie van de zeer bevredigende Power Shot, krachtige Hard Tackle en Knock On, die voor het eerst naar mobiel worden gebracht.
  • Elite Shooting System: Speldiepte en strategie worden vernieuwd via schietsituaties, spelhervattingen en een vernieuwde animatie van doelnetfysica.
  • Echte spelerspersoonlijkheid: Spelers zijn meer onderscheidend dan ooit tevoren met een grotere impact van attributen en authentieke Star Player Run-stijlen.
  • Dynamische speelsnelheid: Gameplay wordt gediversifieerd door updates voor snelheid en dribbelen, met een specifiek evenwicht tussen dribbelen en verdedigen.
  • Balanceren en bugfixes: Er zijn verbeteringen aangebracht in het balanceren van vaardigheden, het balanceren van voorzetten en kopballen, de AI van de doelman en de voorwaarden voor de halve wedstrijd.

Visueel & Audio EA SPORTS FC™ Mobile krijgt geweldige nieuwe visuele en audioupdates om de ongeëvenaarde authentieke voetbalervaring voor spelers op mobiele apparaten te creëren.

Het spel zal uitgebreide visuele upgrades bieden om spelers onder te dompelen in het spel. Van een vernieuwde uitzendervaring met nieuwe gameplay-camera-hoeken tot directe spelhervattingen en verbeterde doelherhalingen, spelers zullen het gevoel hebben dat ze zelf bij de wedstrijd betrokken zijn. Updates omvatten:

  • Nieuwe camerahoeken: Onze gloednieuwe EA SPORTS™ Camera biedt een meer uitzenduitstraling en stelt je in staat om te genieten van de stadionatmosfeer als nooit tevoren. Nieuwe camerahoeken voor spelhervattingen, tactische spelhervattingen en zelfs doelschoppen zijn ook op maat gemaakt voor het mobiele platform, zodat spelers hun gebaren met meer zorg kunnen tekenen. Verbeterde doelherhalingen zijn ook toegevoegd, zodat spelers hun wonderdoelpunten kunnen vieren door ze in boeiende herhalingscamera’s opnieuw te bekijken.
  • Dynamische HUD: We hebben ook de HUD tijdens de wedstrijd vernieuwd om reactieve en aangepaste informatie weer te geven en spelers verder in het spel onder te dompelen. De dynamische HUD simuleert nu uitzendingen van topcompetities met veel meer trouw.
  • Bijgewerkte stadiongraphics: We hebben aanzienlijke verbeteringen aangebracht in de visuele kwaliteit van de stadions, waardoor ze tot leven komen met meer detail en realisme. Van verbeterd gras op het veld tot gedetailleerdere menigten en dynamische reclameborden.

EA SPORTS FC™ Mobile biedt een schat aan audioupgrades om spelers het gevoel te geven dat ze zich recht op het veld bevinden. Van het geluid van de bal die het net raakt na een Power Shot tot het gejuich van het publiek als spelers het doel naderen, hebben we de geluidseffecten verbeterd om een echt meeslepende audio-ervaring te bieden. Updates omvatten:

  • Commentaarupdates: Spelers zullen genieten van authentieker commentaar dat de uitzending tot leven brengt. Meer realtime reacties en analyse met play-by-play dekking zijn toegevoegd om nog meer diepte toe te voegen aan de wedstrijdervaring van spelers.
  • Stadionupdates: We hebben een schat aan functies toegevoegd om de meest authentieke mobiele ervaring ooit te creëren. Van teamspecifieke liederen tot stadionspeakers tot verbeterde geluiden van doelnetten, elke functie klinkt krachtiger dan ooit. De Dynamic Crowd-functie betekent ook dat spelers het gejuich van het publiek intenser kunnen horen naarmate spelers dichter bij het scoren komen.

Locker Room De Locker Room van EA SPORTS FC™ Mobile is een nieuwe functie die zich specifiek richt op het thema van personalisatie om de ervaring van elke speler persoonlijker te maken dan ooit tevoren.

Spelers kunnen hun team en spelers aanpassen aan hun voorkeursstijl. Vervolgens kunnen spelers het rugnummer en de uiterlijke verschijning van sterspelers aanpassen, inclusief de lengte van hun sokken, de lengte van de mouwen en de stijl van het shirt.

In Club Identity kunnen fans hun persoonlijke touch toevoegen aan Ultimate Team™ met hun keuze voor Club Crest, User Logo, Ball en Emotes.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d