Home Gaming Betaalde Final Fantasy XVI-DLC Echoes of the Fallen nu verkrijgbaar

Betaalde Final Fantasy XVI-DLC Echoes of the Fallen nu verkrijgbaar

by Pim, Sel

Tijdens de Game Awards 2023 onthulde SQUARE ENIX een nieuwe trailer die twee betaalde DLC-hoofdstukken toonde voor de hooggeprezen action-RPG, FINAL FANTASY XVI, op de PlayStation 5. De eerste DLC, getiteld  “Echoes of the Fallen”, is nu verkrijgbaar in de PlayStation Store. De tweede DLC, getiteld “The Rising Tide”, verschijnt in de lente van 2024. Spelers kunnen ook de FINAL FANTASY XVI Expansion Pass aanschaffen, deze geeft toegang tot beide hoofdstukken voor een lagere prijs.

“Echoes of the Fallen” biedt toegang tot een nieuw verhaal, nieuwe gevechten, nieuwe wapens, een hogere level cap en meer. Het avontuur begint vóór het laatste gevecht uit het hoofdspel, wanneer vreemde, duistere kristallen op de zwarte markt verschijnen. Spelers gaan met Clive en zijn vrienden op onderzoek uit, en stuiten daarbij op een groep verdachte handelaren, die hen leiden naar een lang verlaten toren die bekendstaat als de Sagespire, en de gruwelijke geheimen die in die toren schuilen.

Voor de aanschaf van “Echoes of the Fallen” of de Expansion Pass ontvangen spelers speciale bonusvoorwerpen, waaronder het Buster Sword, zodat Clive dit iconische wapen van Cloud Strife uit FINAL FANTASY VII kan dragen, en de “Away (1987)” Orchestrion Roll waarmee spelers een chiptune-versie van de song “Away” als achtergrondmuziek kunnen laten klinken in de hideaway.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x