That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: 3DS, Gaming, Nintendo Switch, PC, PS4, Xbox 360, Xbox One

EA Play keert dit jaar terug in Los Angeles op 9 t/m 11 juni

Electronic Arts komt wederom terug naar hartje Hollywood met EA PLAY 2018. Op EA PLAY draait het allemaal om fantastische games, leuke ervaringen en de duizenden gamers die alle geweldige gaming communities tot leven brengen. Tijdens het driedaagse evenement deze zomer laat EA je meer merken, hands-on ervaringen en entertainment zien dan ooit tevoren. Maak je het evenement online mee? Ga er dan lekker voor zitten, want EA.com staat voor je klaar met de laatste nieuwtjes, verhalen achter de schermen en live content van je favoriete games. Of beleef alles via de grootste community-makers ter wereld via onder andere YouTube en Twitch of Facebook en Twitter. Dit zijn de grootste games van het jaar, en een paar van de wereldwijd grootste namen in social media staan klaar om alles direct van de beursvloer te vloggen en te streamen.

  • Waar: Hollywood Palladium
  • Wanneer: 9 t/m 11 juni 2018
  • Tijden:
    • zaterdag van 23.00 tot 05.00 uur
    • zondag en maandag van 19.00 tot 05.00 uur

Op EA PLAY 2018 krijgen actieliefhebbers de kans om onze nieuwe Battlefield™ en de nieuwe titels van EA SPORTS™ te spelen en geven we iedereen een diepgaande blik in de prachtige nieuwe actiegame Anthem™. Is dat iets te heftig? Dan zijn De Sims™ 4 en alle succesvolle mobiele hits van EA misschien iets voor jou. Er staat een hoop te wachten voor diegenen die naar Hollywood kunnen komen: honderden gamestations, geweldige demo’s en talloze ervaringen voor zowel bezoekers als families, waaronder muziek, kunst, lekker eten en entertainment voor iedereen.

Tickets zijn dit voorjaar beschikbaar. EA introduceert een nieuw ticket-systeem dat spelers een betere kans geeft om hands-on ervaringen met hun favoriete games te beleven. Houd het nieuws de komende weken en maanden in de gaten voor meer informatie over EA PLAY 2018, waaronder de beschikbaarheid van tickets, het programma, entertainment en meer.

EA PLAY is hét evenement dat gamers over de hele wereld bijeenbrengt, of je nu fysiek aanwezig bent, het evenement volgt via de livestream op EA.com of via de content van je favoriete content-maker.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE