Home Gaming Old School RuneScape lanceert verjaardagsevent en Twitch-kanaal

Old School RuneScape lanceert verjaardagsevent en Twitch-kanaal

by Sven

Vijf jaar geleden werd Old School RuneScape, de vanilla-versie van de iconische MMORPG, in leven geroepen als resultaat van een stemming onder de spelers. Vandaag de dag biedt de game een authentieke RuneScape-ervaring die miljoenen spelers naar zich toe heeft weten te trekken, gedragen door nostalgische gevoelens. Het is uitgegroeid tot een immens populaire game op Twitch en de #1 MMORPG op het gebied van competitive gaming, dankzij seizoensgebonden Deadman-toernooien.

Birthday Event
Om de vijfde verjaardag te vieren wordt vandaag een speciaal Birthday Event gelanceerd in Old School RuneScape. Succesvolle spelers worden beloond met de ultieme Old School-prijs: het iconische zwaard dat zichtbaar is in het logo van de game!

Enorme hit op Twitch
Old School RuneScape’s players-versus-player gameplay is uitgegroeid tot een enorme hit op Twitch: meer dan 6000 streamers produceerden 16 miljoen minuten aan content en er werd ruim 3 miljard minuten aan content bekeken in 2017. Vandaag lanceert Old School RuneScape tevens een dedicated Twitch-kanaal via http://twitch.tv/OldSchoolRS. Vanavond om acht uur wordt een feestelijke show gestreamd die in het teken staat van de vijfde verjaardag van de game.

MMORPG eSports
Daarnaast heeft Old School RuneScape’s PvP zijn weg naar de nummer 1-positie in MMORPG eSports gevonden, dankzij de zogeheten Deadman-toernooien: een uniek format op het gebied van competitief gamen. In de Deadman 2018 Spring Finals op zaterdag 17 maart nemen de 2000 beste spelers het tegen elkaar op in een genadeloze strijd voor een prijzenpot van $20.000. Je kunt het evenement zelf live volgen op het nieuwe Twich-kanaal.

Gedreven door de community
Mathew Kemp, Senior Product Manager van Old School RuneScape zegt het volgende: ‘Gedurende de laatste vijf jaar is Old School RuneScape uitgegroeid tot de wedergeboorte van een klassieke game. Dit is mede mogelijk gemaakt door een groeiende, krachtige community die heeft geholpen met het vormen van de game en het heeft laten uitgroeien tot de grootste player-driven MMORPG ter wereld. De game is ontstaan door een poll die vijf jaar geleden live ging en net als toen blijven we onze spelers de gelegenheid geven om hun stem te laten horen als het gaat om content-updates. Deze manier van ontwikkelen bekrachtigt alles wat wij doen, of in sommige gevallen, wat wij niet doen, om Old School RuneScape van nieuwe content te voorzien en om de koers van de game te bepalen.’

PC-to-mobile play
‘2018 wordt een fantastisch jaar voor Old School RuneScape, nu de game ook op mobiele platformen verschijnt, inclusief interoperable PC-to-mobile play. We zijn druk bezig met het uitvoeren van gesloten beta-tests en de feedback tot nu bevestigt onze keuze om de volledige game later dit jaar beschikbaar te maken op mobiele platformen voor nieuwe, terugkerende en actieve spelers.’

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x