Home GamingAndroid EA kondigt EA PLAY 2017 aan

EA kondigt EA PLAY 2017 aan

by Mark van Truijen

Electronic Arts Inc. heeft aangekondigd dat EA PLAY 2017 gepland staat voor 10-12 juni in het Hollywood Palladium, en live over de hele wereld op EA.com. EA PLAY is bedoeld om te verbinden met een wereldwijd publiek en ze dichter bij hun favoriete games te brengen.

EA PLAY 2017 verbindt aanwezige spelers en online kijkers met EA’s beste nieuwe games via live-uitzendingen, community-content, competities en meer. Deelnemers die aanwezig zijn in Hollywood krijgen de kans om zelf games uit te proberen, kunnen genieten van liveoptredens en nog veel meer. Iedereen die EA PLAY digitaal volgt, kan genieten van livestreams, uitgebreide informatie over verwachte games en ervaringen van EA, en van content van de beste creatieve geesten van de community. EA PLAY 2017 biedt spelers, contentmakers, media, branchepartners en anderen een netwerk van ervaringen om een wereld van speelplezier te vieren.

De komende weken en maanden brengen we meer naar buiten over EA PLAY 2017, waaronder informatie over deelname en kaarten. Kijk op http://www.ea.com/eaplay2017 en schrijf je in om het laatste nieuws als eerste te ontvangen, of volg ons op Facebook en Twitter voor meer nieuws en informatie over EA PLAY.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x