Home Gaming Battleborn ontvangt Winter Update

Battleborn ontvangt Winter Update

by Mark van Truijen

2K en Gearbox Software releasen vandaag de derde Battleborn Story Operation, “Oscar Mike vs The Battle School samen met de early access van de 30ste held Beatrix. Dit en meer vormen samen de grote Battleborn Winter Update.                                                                                                                                                                                            

Oscar Mike vs The Battle School: In Battleborn’s DLC Operation Story 3 neemt Oscar Mike je mee in een missie vol vallen, obstakels en moet knokken in een keiharde strijd.

Beatrix: Precies, dodelijk, en obsessief hygiënisch. Als voormalig wetenschapper hanteert Beatrix een enorme spuit met slopende debuffs en ziektes. Ze is een meester in het manipuleren van leven en dood. Haar kennis in de wetenschap gecombineerd met haar Jennerit meedogenloosheid maakt haar een zeer gekwalificeerde maar ook een uiterst gevaarlijk arts. Beatrix is gratis zijn voor iedereen met 47.500 ingame credit, of unlock direct met een hero key die is inbegrepen in de Season Pass.

Sinds de lancering hebben we hard gewerkt om nieuwe functies en verbeteringen voor Battleborn te ontwikkelen. Met de Winter-update komen er zijn er heel wat nieuwe “ player experiences”: De kern 25 van characters zijn nu beschikbaar vanaf het begin van de game, story mode missies krijgen extra gidsen en  hulpmiddelen om je door de verschillende gebieden van de game te loodsen. De credit awards krijgen ook een boost om snel nieuwe loot packs te verdienen. Extra functies van de Winter-update zijn onder andere PS4 Pro ondersteuning, nieuwe uitdagingen door Main en Daily Quests, Draft-mode en een verbeterde UI. Meer details en functies zijn te vinden op de officiële blog post: https://battleborn.com/en/news/view/battleborn-winter-update/

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x