Home Featured Dragon’s Dogma 2 Gameplay trailer naar buiten gebracht

Dragon’s Dogma 2 Gameplay trailer naar buiten gebracht

by Mark van Truijen

Het online programma van Capcom voor de Tokyo Game Show 2023 bracht misschien niet veel grote aankondigingen met zich mee, maar het bood uitgebreide nieuwe gameplaybeelden voor Dragon’s Dogma 2. Dankzij een hands-on demo vanaf de showvloer (met dank aan 4Gamer), is er zelfs nog meer gameplay beschikbaar. Bekijk het hieronder.

De open-wereld actie-RPG volgt in de voetsporen van zijn voorganger met zijn Pawns, wereldontwerp en gevechtssysteem, terwijl het de gameplay uitbreidt en verfijnt. In de demo zien we de speler en hun Pawns vechten tegen een Griffin als een Warrior. Het kan worden bereden en op de grond worden geworpen, maar de algehele dynamiek van de strijd lijkt sterk op die van het eerste spel.

Natuurlijk vertrekt de Griffin voordat hij verslagen wordt, en zien we eigenlijk maar één aspect van de Fighter Vocation (een brandend zwaard en schild). Desalniettemin zijn de animaties en responsiviteit indrukwekkend. Dragon’s Dogma 2 komt uit op Xbox Series X/S, PS5 en PC. Er is nog geen releasedatum bekend, dus blijf op de hoogte voor meer details.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d