Home Gaming Forza Motorsport onthuld Hakone Circuit en Lime Rock Park

Forza Motorsport onthuld Hakone Circuit en Lime Rock Park

by Mark van Truijen

De lancering van Forza Motorsport staat nu nog ongeveer drie weken verwijderd, en voorafgaand aan de aankomende release blijft ontwikkelaar Turn 10 Studios nieuwe details onthullen voor de racesim. Onlangs heeft de ontwikkelaar met een paar nieuwe trailers nog twee van de 20 circuits getoond die bij de lancering van het spel beschikbaar zullen zijn.

Ten eerste is er het Hakone Circuit, een fictief circuit in Japan dat we ook al in eerder uitgebrachte gameplaybeelden hebben gezien. Hakone Circuit zal een van de vijf volledig nieuwe banen zijn die met de lancering van Forza Motorsport aan de serie worden toegevoegd.

Het tweede circuit dat is onthuld, is het Amerikaanse circuit Lime Rock Park. Dit circuit, dat eerder ook al in eerdere Forza Motorsport-games te zien was, is een snel downhill-circuit met veel rechte stukken en niet al te veel scherpe bochten. Bekijk in de onderstaande trailers hoe beide circuits eruit zullen zien in het aankomende spel.

Forza Motorsport staat gepland voor lancering op 10 oktober voor Xbox Series X/S en PC. Onlangs is het mogelijk gemaakt om het spel vooraf te laden, waarbij het spel ongeveer 132 GB opslagruimte op consoles vereist.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d