Home Gaming DOOM Eternal uitgesteld

DOOM Eternal uitgesteld

by Jos Vis

Doom Eternal is helaas uitgesteld en dat vinden we jammer, maar we wachten graag op een game die helemaal af is. Hieronder zie je het bericht van id Software zelf:

Gedurende de ontwikkeling van DOOM Eternal is onze doelstelling altijd geweest om een game af te leveren die al jullie verwachtingen overtreft.

Om ervoor te zorgen dat jullie de beste ervaring krijgen — wat betekent dat DOOM Eternal aan onze standaard voldoet op het gebied van snelheid en afwerking — hebben we de beslissing gemaakt om de launch met een paar maanden uit te stellen naar 20 maart 2020. We realiseren ons dat een groot aantal fans teleurgesteld zullen zijn door deze vertraging, maar we hebben het vertrouwen dat de game-ervaring van DOOM Eternal het wachten waard is.

Naast de verschoven releasedatum van DOOM Eternal, hebben we nog een aantal andere veranderingen die we graag kenbaar willen maken:

  • Invasion Mode, waarin je in de game van een andere speler kunt inbreken als speelbare demon, wordt kort na de release als een gratis update uitgebracht.
  • DOOM Eternal voor de Nintendo Switch wordt uitgebracht na de andere platformen. We kondigen de exacte datum op een later tijdstip aan.
  • DOOM 64 wordt beschikbaar op Xbox One, PlayStation en pc naast de Nintendo Switch-versie. We voegen DOOM 64 toe als een pre-order bonus voor DOOM Eternal op alle platformen en dus kan je deze klassieker gratis downloaden en spelen door DOOM Eternal te pre-orderen. DOOM 64 wordt uitgebracht op 20 maart 2020 op alle platformen.

We zijn iedere DOOM-fan dankbaar voor de toewijding en support – we kunnen niet wachten om samen met jou te rip-and-tear’en.

id Software

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d