Home Gaming Dishonored 2 | Update 2 nu gratis verkrijgbaar met Custom Difficulty en Mission Select

Dishonored 2 | Update 2 nu gratis verkrijgbaar met Custom Difficulty en Mission Select

by Mark van Truijen

Bethesda kondigt aan dat Dishonored 2’s tweede gratis game update, inclusief Custom Difficulty Settings en Mission Select, nu officieel verkrijgbaar is op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dishonored 2 biedt nu nog meer vrijheid in de manier waarop je speelt dankzij de bijkomende Custom Difficulty Settings. Pas je ervaring aan met behulp van meer dan 20 verschillende opties waarbij je zaken kan manipuleren zoals hoe snel Sleep Darts hun effect zal werken tot hoeveel vijanden je samen tegelijk kunnen aanvallen. Er is ook een speciale optie voorzien in de Custom Difficulty settings voor diegenen die de ultieme uitdaging zoeken met de Iron Mode. Schakel deze in bij het starten van een nieuwe game, zonder manuele saves of loads, en leef met de gevolgen van je acties of sterf er onherroepelijk door.

Met Mission Select kan je daarenboven gelijk welke missie opnieuw spelen nadat de update is geïnstalleerd. Je status bij de start van elke missie blijft behouden zodat je beter kan oefenen op die Ghost of Clean Hands run.

Neem je rol als bovennatuurlijke huurmoordenaar terug op in Dishonored 2 – het volgende hoofdstuk in de prijswinnende Dishonored-saga ontwikkeld door Arkane Studios en winnaar van meer dan 100 ‘Game of the Year’ awards. Dishonored 2 werd recent nog bekroond met de titel van ‘Best Action-Adventure Game’ tijdens The Game Awards 2016.

Wanneer de geschifte heks Delilah de troon van Empress Emily Kaldwin weet in te nemen en voor een onzekere toekomst van het koninkrijk weet te zorgen, hoe ver zou je dan gaan in de jacht op je vijanden om terug te nemen wat van jou is? Kies je ervoor om te spelen met Empress Emily Kaldwin of Corvo Attano? Hoe zal jij hun bovennatuurlijke krachten combineren met wapens en gadgets om je vijanden uit te schakelen?

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x