Home Gaming HITMAN The Complete First Season – 31 januari op PS4 Xbox One en PC

HITMAN The Complete First Season – 31 januari op PS4 Xbox One en PC

by Mark van Truijen

Welkom in de wereld van de huurmoordenaars. Jij bent Agent 47, de dodelijkste huurmoordenaar ter wereld… Ga mee op wereldreis met Agent 47 in The Complete First Season van HITMAN, met alle Hitman episodes verzameld in één pakket.

2016 was een bijzonder jaar voor de Deense ontwikkelaar IO Interactive en haar HITMAN-serie. De zesde game in de wereldberoemde reeks werd namelijk voor het eerst in losstaande episodes uitgebracht. Zo konden fans en spelers de avonturen van hun favoriete kale killer als ware het een originele televisieserie ervaren. Iedere episode stond op zichzelf en bood spelers ontelbare mogelijkheden om hun doelen om te leggen, maar tegelijkertijd werd er een groter, overkoepelend verhaal verteld met een onthullende ontknoping aan het einde… en tevens een zinderende cliffhanger!

Alle Hitman Episodes verzameld in een pakket
De spannende reis begon vorig jaar in maart met een proloog en de locatie Parijs, gevolgd door Episode 2: Sapienza in april, Episode 3: Marrakesh in mei, de Summer Bonus Episode in juli, Episode 4: Bangkok in augustus, Episode 5: Colorado in september en tot slot in oktober de seizoensfinale Episode 6: Hokkaido.

Miljoenen spelers hebben genoten van HITMAN maar er zijn nog altijd heel veel spelers die al die tijd gewacht hebben op dít moment: de release van de game op disc, in een luxe Steelbook uitvoering, met daarop alle episodes gebundeld. Met Hitman: The Complete First Season kunnen spelers alles van HITMAN beleven. Je krijgt in een keer toegang tot alle locaties, alle live content, de Contracts Mode en aanvullende game updates. Geduld wordt beloond want alle verbeteringen en aanpassingen die in 2016 doorgevoerd zijn – zoals meer opties voor spelers, kortere laadtijden, aanvullende wapens, duidelijkere plattegronden en meer – zijn nu stuk voor stuk van kracht in The Complete First Season van HITMAN op disc.

“Het was een moedige beslissing om volledig digitaal en episodisch te gaan met HITMAN. Het veranderde onze ontwikkeling van de game fundamenteel, en het pakte voor ons zeer succesvol uit,” zei Hannes Seifert, Studio Head bij IO-Interactive. “Ik wil alle spelers opnieuw hartelijk danken voor het mogelijk maken hiervan! Samen hebben we de grootste en best herspeelbare locaties ooit in een HITMAN-game gemaakt, en sinds de lancering elke week nieuwe live content toegevoegd. En hoewel het eerste seizoen nu afgerond is, is dit nog maar het begin voor onze immer uitdijende World of Assassination.”

HITMAN Steelbook Edition: The Complete First Season inclusief 3 bonus missies, de CD soundtrack, een DLC (requiem blood money pack) en een making of, verschijnt 31 januari voor PlayStation 4, Xbox One en PC. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x