Home Gaming Call of Duty World League (CWL) houdt CWL open event Texas

Call of Duty World League (CWL) houdt CWL open event Texas

by Mark van Truijen

De Call of Duty World League, gepresenteerd door PlayStation4, vervolgt binnenkort het spectaculaire seizoen van 2017. Top eSports-teams van over de hele wereld bereiden zich momenteel voor op de confrontatie in Dallas, waar ze zullen strijden voor hun deel van de prijzenpot van $ 200.000 en om een stapje dichter te komen bij de 2017 Call of Duty World League (CWL) Champions. Teams uit Noord-Amerika, Europa en, voor het eerst in 2017, Azië-Pacific (APAC) nemen het tegen elkaar op tijdens de CWL Dallas Open produced by MLG, van 17 t/m 19 maart in het Fort Worth Convention Centre in Fort Worth.

De CWL Dallas Open is georganiseerd in samenwerking met MLG en begint op 17 maart. Naast de 16 teams die beginnen in pool play zijn er 160 spots om te veroveren in de open bracket, één van de grootste Call of Duty open brackets ooit. De vier beste teams van de open bracket  worden toegevoegd aan pool play op de tweede dag van het toernooi, zaterdag 18 maart. De finale teams van de championship bracket strijden op zondag 19 maart om de prijzenpot van $ 200.000 en de titel van CWL Dallas Open Champion.

Voor fans die de CWL Dallas Open willen bijwonen, zijn diverse soorten tickets verkrijgbaar:

  • Algemene toegang: $49,99
  • VIP-pas: $ 149,99 inclusief VIP-hoodie, VIP-zitplaats, VIP check-in, toegang tot de VIP-lounge en vroege toegang tot de zaal
  • Team-pas: $ 299,99 inclusief 4 spelerpassen en 1 pas voor coach of manager

De CWL Dallas Open is het laatste evenement waar teams CWL Pro Points kunnen verdienen om zich te kwalificeren voor Stage 1 van de CWL Global Pro League, die 20 april van start gaat. Tijdens de CWL Global Pro League, die plaatsvindt in de MLG Arena in Columbus, Ohio, strijden 16 teams in twee stages, beide met een goed gevulde prijzenpot. Deze wekelijkse LAN-divisie is de eerste voor CWL en georganiseerd in samenwerking met MLG. Teams die niet goed genoeg presteren voor Stage 1 van de CWL Global Pro League kunnen nog steeds CWL Pro Points verdienen om te strijden voor een plaats in Stage 2, die later dit jaar volgt. Dit kan online via CWL ladders en toernooien op GameBattles, maar ook via LAN-events die in bepaalde gebieden zullen plaatsvinden.

Daarnaast host de CWL de eerder aangekondigde CWL Anaheim Open van 16 t/m 18 juni – inclusief kwalificatieronde voor Stage 2 van de CWL Global Pro League. In deze competitie strijden de vier laagst geplaatste teams van de CWL Global Pro League Stage 1 tegen teams van regionale kwalificatierondes. Uit dit toernooi volgen de laatste 4 teams van de 16 die tegen elkaar zullen strijden in Stage 2. Teams die deelnemen aan Stage 2 van de CWL Pro League krijgen automatisch toegang tot de CWL Championships, die later dit jaar plaatsvinden.

Ga voor informatie over tickets en meer naar www.mlg.tv/Dallas.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x