Home Gaming Nightingale komt met registratie voor Stress test in begin 2024

Nightingale komt met registratie voor Stress test in begin 2024

by Mark van Truijen

Ontwikkelaar Inflexion Games is begonnen met de registraties voor de aankomende stresstests voor het survival spel Nightingale. De tests, gepland voor begin 2024, kunnen worden aangemeld via de Steam-pagina voor Nightingale.

Als onderdeel van de stresstest wil de studio de infrastructuur voor de aanstaande Early Access-lancering van het spel testen. Volgens de aankondiging van de stresstest vanaf november zal de studio waardevolle informatie krijgen, ongeacht wat er gebeurt met spelers terwijl ze proberen het spel te spelen tijdens de stresstest.

De studio heeft nog geen exacte data en tijden aangekondigd voor de Nightingale stresstest, afgezien van een januari-venster.

Nightingale staat gepland om op 22 februari Steam Early Access te raken. Het spel was oorspronkelijk gepland voor een release in de herfst van 2023 voordat het werd uitgesteld tot 2024. Oorspronkelijk onthuld in 2021, heeft Nightingale al heel wat video’s en trailers gezien, zoals de inspiratie van de studio bij het maken van het spel.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x