Home Gaming Deze week in GTA Online: Panther Statue op Cayo Perico en meer

Deze week in GTA Online: Panther Statue op Cayo Perico en meer

by Jos Vis

Als afsluiting van een maand lang Heist-bonussen is de hoofdprijs in de tropen: De Cayo Perico Heist. Niet alleen zal het voltooien van een Prep Mission voor de Cayo Perico Heist je belonen met de Orange Glow Shades, maar volgens betrouwbare bronnen probeert El Rubio ook een met juwelen bedekte Panther Statue in zijn kluis te verstoppen. Daarom kunnen alle hosts het Panther Statue primair doelwit gebruiken als ze voor het eerst de Cayo Perico Heist spelen deze week.

Bekijk de beelden van de beveiligingscamera voor een kans om weg te lopen met een zeer zware rugzak. Als je de Cayo Perico Heist Finale tussen nu en 1 december voltooid, krijg je naast je geld ook het Orange Skull Emissive Mask.

Overtime Rumble, Top Fun, Welcoming Party, and Weed Killer Return This Week

Piloot en parachuteer je deze week een weg naar glorie in Overtime RumbleTop FunWelcoming Party en Weed Killer, die terugkeren naar GTA Online. Tactische slimmeriken kunnen de hele week dubbele GTA$ en RP in de wacht slepen door behendig te glijden en tegenstanders naar de verdoemenis te sturen in Overtime Rumble.

Dubbele GTA$ and RP voor Kart Krash: Full Auto

Go-karting is een ideale manier om het bloed te laten stromen, de adrenaline te laten pompen, en je ruggengraat onherstelbaar te beschadigen in een komisch geproportioneerde kettingbotsing. Maar karten kan nog zo veel meer zijn dan alleen een ijsbreker op een bedrijfsuitje, als de mensen de chaos maar zouden omarmen.

Een goed voorbeeld: door wapens vast te maken aan een vloot Dinka’s en power-ups over de kaart strooien in Kart Krash: Full Auto wordt de chaos flink opgevoerd, net als de dubbele beloningen die de hele week worden uitbetaald.

Dubbeele GTA$ en RP voor A Superyacht Life-missies

Kapitein Brendan Darcy heeft hulp nodig: of het nu gaat om het beschermen van je drijvende villa tegen zwaarbewapende aanvallers, het blussen van brandjes bij de country club, of met een beetje brutale berging aan zee, de schipper betaalt 2dubbele GTA$ en RP voor jouw hulp en expertise bij alle A Superyacht Life-missies.

Een schenking van GTA$500,000

Met het seizoen van geven nu in volle vlucht, ontvang je een speciaal GTA$500K cadeau van ons! Speel GTA Online op een willekeurig moment deze week, en het geld wordt binnen 72 uur na inloggen na 2 december op je Maze Bank-account gestort.

Ontvang het Still Slipping Friend T-shirt

Niemand staat graag bekend als die fan die hun muzieksmaak aanpast naar wie er die week op nummer één in de hitlijsten staat. Laat je sociale kring weten dat je Still Slipping al aan het draaien bent sinds Joy Orbison moeite had om een signaal buiten Mirror Park te krijgen. Alle nieuwkomers krijgen het Still Slipping Friend T-shirt gratis als ze deze week spelen. Het is alsof jij, je plus-vijf naar het exclusieve feest op je borst draagt.

De Prize Ride van deze week: De Annis ZR350
De prijs voor de rit-uitdaging van deze week is de Annis ZR350, die zich boven op de Slamtruck in het hart van de LS Car Meet bevindt. Om voor deze wagen de vereiste verkeersgeschiktheid te verdienen, moeten racers de Top 5 plaatsen in de Pursuit Series gedurende 4 dagen op rij.

Probeer Karin Calico GTF, Pfister Comet S2, en Vapid Dominator ASP op het Test Track

Als je op zoek bent naar een nieuwe auto, kom dan langs op de Test Track om de Karin Calico GTF, de Pfister Comet S2 en de Vapid Dominator ASP aan de tand te voelen en neem het op tegen leeftijdsgenoten in een Scramble, of race tegen de klok in een Time Trial. Je kunt altijd nog de motor op toeren brengen en kijken hoe je je daarbij voelt. Wat je maar gelukkig maakt.

Deze week op het podium: de Grotti Visione

Kom deze week langs in de lobby van het Diamond Casino & Resort om aan het Rad van Fortuin te draaien en win GTA$, RP, kleding, snacks of mystery prijzen. Je maakt ook een kans op de sleutels van de Grotti Visione die langzaam ronddraait op het podium en alle geparkeerde auto’s buiten angst aanjaagt.

Kortingen

Dit is het perfecte moment om die uit de vaart genomen kernonderzeeër te kopen waar je al een tijdje naar op zoek bent: de Kosatka en al zijn upgrades en modificaties zijn deze week 35% goedkoper, als voorbereiding op de verschillende schermutselingen op Cayo Perico.

Heeft dat stukje daarboven over de go-karts je hartslag doen stijgen? Bemachtig deze week een piepklein stuurtje: zowel de Dinka Veto Classic als Modern zijn 40% afgeprijsd. Er is ook een selectie van andere voertuigen, al dan niet bewapend, om je te helpen het beste uit je overvalactiviteiten te halen.

 • Kurtz 31 Patrol Boat – 40% korting
 • Sparrow – 40% korting
 • Kraken Avisa – 40% korting
 • Weaponized Dinghy – 40% korting
 • Vapid Slamtruck – 40% korting

Black Friday uitverkoop

Het enige wat meer traditioneel is op Thanksgiving dan te veel eten en ruzie maken aan tafel, is opstaan bij de eerste ochtendgloren en winkelen op Black Friday. Om dit Amerikaanse ritueel te vieren, is er van 26 tot 29 november een speciale selectie voertuigen te koop in GTA Online, evenals 40% korting op alle Super Yachts en hun Upgrades, Renovations, en Modifications.

Black Friday uitverkoop:

 • Karin Calico GTF – 40% korting
 • Grotti X80 Proto – 50% korting
 • RO-86 Alkonost – 50% korting
 • Imponte Deluxo – 50% korting
 • Declasse Scramjet – 50% korting
 • Mammoth Avenger – 50% korting
 • Ocelot Stromberg – 50% korting
 • Pegassi Toreador – 50% korting
 • Pegassi Oppressor – 50% korting
 • Pegassi Oppressor Mk II – 50% korting
 • Buckingham Luxor/Luxor Deluxe – 50% korting

Prime Gaming-bonussen en voordelen

GTA Online-spelers die met succes hun Rockstar Games Social Club-account verbinden met Prime Gaming, krijgen deze week GTA$100, alleen al voor het spelen.

Om toegang te krijgen tot toekomstige voordelen, breng een bezoek aan Prime Gaming en meld je aan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: