Home Gaming Ontmoet de krachten van Nurgle in Warhammer 40.000: Chaos Gate – Daemonhunters

Ontmoet de krachten van Nurgle in Warhammer 40.000: Chaos Gate – Daemonhunters

by Jos Vis

Frontier Foundry, het gameslabel van Frontier Developments, heeft vandaag het tweede ontwikkelaarsdagboek onthuld voor de aankomende turn-based tactische RPG Warhammer 40.000: Chaos Gate – Daemonhunters, in samenwerking met ontwikkelaars Complex Games en Warhammer 40.000 maker Games Workshop.

Spelers worden opnieuw begroet door Complex Games’ Creative Director Noah Decter-Jackson en Lead Designer Peter Schnabl. Ze worden vergezeld door senior programmeur David Reimer om de belangrijkste tegenstanders van de campagne te introduceren en hoe spelers zullen strijden tegen de Bloom zelf in individuele missies en de hele sector.

In de tweede van een driedelige videoserie, gaat “Episode 2 – Seeding the Bloom” dieper in op de Bloom en hoe deze de krachten van Nurgle muteert, waarbij spelers worden uitgedaagd om hun strategieën tijdens het spel te ontwikkelen. Wanneer een planeet is geïnfecteerd, kunnen tijdens missies onvoorspelbare warp-golven optreden, waarbij vijandelijke versterkingen worden opgeroepen of hun vaardigheden worden versterkt. Niet alleen vijanden evolueren gedurende de campagne, maar ook de Bloom zelf, met een verscheidenheid aan ‘soorten’ die het gevaar van gevechtsmissies verder vergroten naarmate de plaag langer duurt om een ​​planeet te bederven.

Iconische Black Library-auteur Aaron Dembski-Bowden voegt zich ook bij de ontwikkelaars om meer inzicht te geven in Nurgle, zijn volgelingen en de angstaanjagende Death Guard. Het ontwikkelaarsdagboek wordt afgesloten met de introductie van een bekend gezicht als de drijvende kracht achter de Bloom, de Prince of Decay en Primarch of the Death Guard, Mortarion. Naast de Pale King geeft het Complex Games-team een ​​voorproefje van de unieke uitdagingen van elk van de ontmoetingen met de eindbazen; torenhoge Greater Daemons en sluwe Daemon Princes die moeten worden overwonnen in hun eigen domein, tussen Realspace en de Warp.

Voor fans van de Warhammer 40.000-ervaring, biedt deze aflevering van Beyond the Gate een diepgaande kijk op de invloed van de overlevering op Warhammer 40.000: Chaos Gate – Daemonhunters, waarbij de grimmige duisternis van de verre toekomst tot leven wordt gebracht door middel van bewapening en vaardigheden. Aaron onderzoekt ook het proces om zijn verhalende talenten naar videogames te brengen, inclusief een introductie tot de Bloom en wat deze plaag uniek maakt tussen de eerdere ‘geschenken’ van Nurgle.

Terwijl de krachten van Chaos uit de poort stromen, wacht de melkweg op de komst van de Grijze Ridders om de corruptie in het laatste deel van de ontwikkelaarsdagboekreeks op te ruimen, evenals verdere nieuwsupdates over Warhammer 40.000: Chaos Gate – Daemonhunters in 2022.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: