Home Gaming Deze maand in Red Dead Online

Deze maand in Red Dead Online

by Mark van Truijen

Deze maand krijg je in Red Dead Online de bewonderenswaardige opdracht om misdadigers hun verdiende loon te geven. De beloningen en bonussen stijgen nu de wetteloosheid groeit.

Bounty Hunters kunnen grote beloningen opstrijken als ze het recht laten zegevieren, nu alle Legendary Bounty-missies 2x RDO$, goud en XP opleveren. Prestigious Bounty Hunters met een licentie kunnen ook nog Infamous Bounty-missies uitvoeren voor dubbel zo veel geld.

Bounty Hunters van niveau 5 of daarboven ontvangen een seizoen pakket van 20 Poison Throwing Knives, 100 Express Repeater Ammo en 100 Express Rifle Ammo. Zielige types die deze maand hun eer zien zakken, ontvangen de emote Hush Your Mouth (jeontvangt alle bonussen binnen 72 uur na voltooiing).

Door de wol geverfde Bounty Hunters die niveau 30 hebben gehaald, kunnen rol specifieke XP ruilen voor twee keer zo veel goud als normaal. 10.000 Bounty Hunter XP levert nu 1 Gold Bar op in plaats van 50 Nuggets. Om XP in te leveren voor goud, open je de sectie Progress in het pauzemenu, open je Awards en selecteer je de Bounty Hunter Award.

Pak de komende twee weken nietsnutten en misdadigers aan om nog meer beloningen te verdienen:

 • 2–8 mei: voltooi deze week 3 Bounties om de Bluewater Marsh Treasure Map te krijgen
 • 9–15 mei: voltooi deze week een Infamous Bounty om de zwart-witte Arkwright Gloves te krijgen

3x RDO$ en XP voor Bounty Hunter Free Roam Events

Het Wilde Westen is geen vriendelijke omgeving. Er zijn veel premies te verdienen, maar ook veel jagers in de Free Roam-events Day of Reckoning en Manhunt– en beide leveren ze 3x zoveel op voor iedereen die zich eraan durft te wagen.

Neem deel en voltooi ergens deze maand Day of Reckoning om de lichtblauwe Penstock Pants voor mannen of de zilveren en zwarte Hollyfield Bloomers voor vrouwen te ontvangen.

Voltooi een ronde Manhunt tussen 23 en 29 mei om de zilveren en bruine Palma Hat te krijgen en een beloning om je premie te resetten en rechtshandhavers die je op de hielen zitten kwijt te raken.

2x RDO$, XP en goud voor Il Sovrano Blood Money Opportunity

Verijdel de plannen van senator Ricard door onderweg naar de State’s Fair het stoffige stadje Rhodes te bezoeken en de waardevolle gele edelsteen te stelen in Il Sovrano Blood Money Opportunity. Tot en met 29 mei krijg je dubbele beloningen.

2x RDO$, XP en goud voor Call to Arms

Neem de verdediging van verre en nabije buitenposten voor je rekening in Call to Arms en weer golven gewapende tegenstanders af voor dubbele beloningen tot en met 29 mei. Bekijk je telegrammen op het lokale postkantoor of in je geldkist om te beginnen.

Featured-serie

Speel de hele maand lang roulerende speltypen, zoals Last StandMost Wanted en Make it Count— en diverse competities vol actie in de Explosive Series.

Plus tot 29 mei dubbele beloningen in Most Wanted en Last Stand.

Community outfit

Ontvang tot en met 29 mei een door de community geïnspireerde outfit: een donkerdere versie met bloedrode accenten die YouTuber Splicer ‘Marston Maroon’ noemt.

We vonden het er zo goed uitzien dat alle lokale kleermakers, kledingzaken en de Wheeler, Rawson & Co. Catalogue de volgende onderdelen van Splicers ensemble gratis aanbieden tijdens deze maand die in het teken staat van de premiejagers van het Wilde Westen:

·        Hinxman Hat

·        Patterned Bandana

·        Valdez Vest

·        Union Suit (mannen)Wide Collar Shirtwaist (vrouwen)

·        Bandito Pants

·        Workman’s Gloves

·        Hardie Boots 

·        Espinal Double Bandolier

Kortingen:

 • 5 Gold Bars karting op de Prestigious Bounty Hunter License
 • Prestigious Bounty Hunter-wapen variant voor Le Mat-revolver – 40% korting
 • Bounty Hunter-outfits – 30% korting
 • Bounty Hunter Wagon – 30% korting
 • Bounty Hunter Wagon kleuren – 50% korting
 • Bolas (inclusief Hawkmoth, Brookstone, Gravesend) – 40% korting
 • Sniper Rifles – 40% korting
 • Alle munitie – 40% korting
 • Alle laarzen – 30% korting
 • Alle hoeden– 30% korting

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: