Home Gaming Respawn Entertainment’s volgende IP wordt gemaakt door Titanfall 1 en 2 regisseur

Respawn Entertainment’s volgende IP wordt gemaakt door Titanfall 1 en 2 regisseur

by Mark van Truijen

Respawn Entertainment heeft zojuist Star Wars Jedi: Survivor uitgebracht, een enorme AAA-release die al een tijdje hoog op de lijst stond van veel gamers. Gezien de reputatie en het track record van de ontwikkelaar, is het echter geen verrassing dat er altijd interesse is in wat ze nog meer in de pijplijn hebben voor de toekomst.

De studio heeft uiteraard meerdere projecten in ontwikkeling, waarvan er volgens meerdere vacatures de afgelopen jaren één een geheel nieuw IP-adres zal zijn. In een recent interview met Axios bood Respawn CEO Vince Zampella enkele beknopte details over de ontwikkeling van het project.

Volgens Zampella werkt een “zeer klein”, “skunkworks” -team momenteel aan het nieuwe project en is het doel “om de fun in iets nieuws te vinden”. Interessant is ook dat het project wordt geleid door Steve Fukuda, die Titanfall en Titanfall 2 heeft geregisseerd.

De studio heeft ook andere projecten in ontwikkeling, zoals eerder bevestigd, waaronder een nieuwe Star Wars FPS en een Star Wars strategy titel die in samenwerking met Bit Reactor wordt gemaakt. Men gaat er wel van uit dat er op een gegeven moment een vervolg op Star Wars Jedi: Survivor komt, terwijl Respawn ook duidelijk nieuwe content en updates voor Apex Legends blijft uitbrengen. Helaas lijkt Titanfall 3 echter niet snel op de agenda te staan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: