Home Gaming Senua’s Saga: Hellblade 2 mikt mogelijk op een release in 2023

Senua’s Saga: Hellblade 2 mikt mogelijk op een release in 2023

by Mark van Truijen


Met Hi-Fi Rush, Minecraft Legends en Redfall heeft Microsoft dit jaar al drie grote first-party titels uitgebracht voor Xbox Series X/S, en met Forza Motorsport en Starfield heeft het nog een paar bevestigd voor de komende maanden. Er is echter een kans dat er nog een titel wordt geteased voor dit jaar.

Microsoft heeft onlangs een advertentie uitgebracht voor Xbox Game Pass, waarin een aantal first- en third-party titels in de huidige en aankomende catalogus van de service worden getoond. Opvallend genoeg is, als het gaat om de laatste categorie, elke game die wordt getoond officieel bevestigd voor een release in 2023, behalve één. Rond de 13-seconden markering toont de advertentie een glimp van Senua’s Saga: Hellblade 2, die nog geen officiële releasedatum heeft. Zou Microsoft kunnen hinten naar een release in 2023 voor de langverwachte actie-avontuur sequel?

Sinds de laatste trailer op The Game Awards 2021 hebben we weinig gezien van Senua’s Saga: Hellblade 2, waarbij updates beperkt bleven tot concept art, achter-de-schermen video’s en technologie showcases. Dat gezegd hebbende, hebben lekken beweerd dat van alle aankomende first-party Xbox-titels zonder releasedata, de sequel van Ninja Theory het dichtst bij de lancering staat.

Microsoft heeft zijn jaarlijkse Xbox Games Showcase gepland voor volgende maand, dus hopelijk krijgen we eindelijk een update over Hellblade 2, samen met andere first-party titels.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: