Home Gaming Devil’s Purge komt in 2024 uit op iOS

Devil’s Purge komt in 2024 uit op iOS

by Marc Beers

Indie game-ontwikkelingsstudio ONTOP heeft aangekondigd dat Devil’s Purge, het komende actie-shooter-extravaganza gecombineerd met roguelike-mechanismen die zich in de echte wereld afspelen, in 2024 op iOS zal verschijnen.

DEVIL’S PURGE is een uniek spel waarin je je smartphone kunt transformeren in een exorcisme-instrument, waarmee je demonen kunt onthullen via je camera en heilige kogels kunt schieten met je zaklamp.

Volg Gods bevel om demonen te elimineren, met de hulp van Jezus Christus en de aartsengelen die zegeningen aanbieden om je wapen aan te passen. Geïnspireerd door de rooms-katholieke cultuur en barokke kunst, combineert de game snelle actie met Augmented Reality, waardoor spelers aanvallen moeten ontwijken en zich moeten richten op demonen in hun omgeving.

DEVIL’S PURGE is al geactiveerd voor pre-order in de App Store.

Functies:

  • Actie Extravaganza: Beleef de ultieme combinatie van First Person Shooter en Augmented Reality in Devil’s Purge – de volgende stap in fysieke gaming-actie.
  • Fysieke actie: gebruik de camera van je smartphone om demonen te onthullen, beweeg om hun aanvallen te ontwijken en richt op hun hart om ze uit te drijven met je knipperende licht.
  • Je bent een exorcist: volg Gods bevel en schiet je een weg door demonen totdat je de duivel zelf tegenkomt.
  • Een pelgrimstocht van kracht: Bijbelse personages verschijnen tussen exorcismen voor je, met tientallen zegeningen om uit te kiezen, zodat je unieke manieren kunt bedenken om demonen uit te roeien.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x