Home Gaming STAR TREK ONLINE: UNPARALLELED nu beschikbaar op consoles

STAR TREK ONLINE: UNPARALLELED nu beschikbaar op consoles

by Marc Beers

Vandaag hebben Arc Games en Cryptic Studios aangekondigd dat Star Trek Online: Unparalleled, het 32e seizoen van hun langlopende gratis te spelen Star Trek MMORPG, nu beschikbaar is op PlayStation- en Xbox-consoles. Dit nieuwe seizoen vervolgt de verhaalinhoud van Aetherian en Mirror Borg in Star Trek Online, waarbij de kapitein van de speler moet samenwerken met bondgenoten om de Iconians te verdedigen tegen een mysterieuze, nieuwe Borg-dreiging. Spelers op alle platforms zullen het opnemen tegen een nieuwe Borg-vijand in de nieuwe aflevering ‘Situation Under Control’, deelnemen aan een nieuwe TFO, ‘Borg Battle Royale’, deelnemen aan een nieuw evenement en een geslachts-/soortveranderingsfunctie ervaren, naast met updates voor de Infinity Lockbox.

Bekijk de Star Trek Online: Unparalleled trailer hieronder:

In Star Trek Online: Unparalleled heeft de Khitomer Alliance jou en een nieuwe Aetheriaanse bondgenoot de opdracht gegeven om een ​​Iconian Gateway aan te passen wanneer je een noodoproep ontvangt uit een ander universum. Ze worden belegerd door een multiversale Borg, die aanvalt vanuit een enorme Dyson Sphere. Kun jij deze nieuwe Borg tegenhouden voordat ze de controle overnemen?

In dit nieuwe avontuur speelt een opmerkelijke Star Trek-franchisester, Denise Crosby, Captain Sela, Captain of the Enterprise F uit een parallel universum. Denise Crosby staat bekend om haar rol als Tasha Yar in het eerste seizoen van Star Trek: The Next Generation en keerde later terug naar het Star Trek-universum om Captain Sela te spelen. Star Trek Online: Unparalleled introduceert ook veel nieuwe content die spelers kunnen ontdekken.

Star Trek Online: Unparalleled introduceert de volgende nieuwe features:

 • Nieuwe aflevering – Situatie onder controle
  • Bundel je krachten met de Aetherian en Kapitein Sela om een ​​nieuw universum te verdedigen tegen een nieuw type Borg!
 • Gloednieuwe Task Force-operatie – Borg Battle Royale
  • Een nieuwe Captain Ground TFO. Vecht tegen de golven van Borg in een spannende holodeck-simulatie die naarmate de tijd verstrijkt steeds gevaarlijker wordt. Hoe ver kun je gaan?
 • Seizoen 32-evenement – ​​Verwijder Alt-besturing
  • Speel geselecteerde inhoud om beloningen te verdienen, zoals de Dimensional Hypermass Torpedo Launcher, Type 14 Shuttle Support Squadron en meer!
 • Infinity Lockbox-update
  • T6 Aetherian Revelation is toegevoegd aan de Infinity Lockbox. Beheers dit krachtige nieuwe schip.
 • Kapitein wijzigingstoken
  • Wil je je karakter veranderen, maar je zuurverdiende beloningen behouden? Dat kan nu, met het Captain Alteration Token. Met dit nieuwe token kun je de soort en/of het geslacht van je kapitein veranderen binnen de door jou gekozen factie.

Star Trek Online is een gratis te spelen online multiplayergame waarmee spelers het Star Trek-universum van binnenuit kunnen verkennen. Spelers kunnen hun eigen lot bepalen als kapitein van een Federatie-ruimteschip, het rijk door de verre uithoeken van de melkweg verdedigen als Klingon-krijger, de Romulan-erfenis herbouwen als commandant van een Romulan Republic Warbird of gewaagde missies uitvoeren namens de Dominion als Jem’Hadar-soldaat. Kapiteins kunnen ook iconische locaties uit het Star Trek-universum verkennen, contact maken met nieuwe buitenaardse soorten en samen met andere spelers strijden in aanpasbare ruimteschepen. Star Trek Online is momenteel beschikbaar op PC-, PlayStation– en Xbox-consoles.

Om Star Trek Online vandaag nog gratis te downloaden en te spelen, ga je naar www.playstartrekonline.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x