Home Gaming SMITE 2 | Deep Dive Trailer

SMITE 2 | Deep Dive Trailer

by Marc Beers

Hoe SMITE 2-gameontwikkelaars RallyHere gebruiken om hun backend-services te upgraden voor de volgende generatie.

Terwijl de gaming-industrie zich blijft ontwikkelen, is de behoefte aan veerkrachtige, schaalbare en flexibele backend-systemen nog nooit zo cruciaal geweest. Bij RallyHere willen game-ontwikkelaars de tools bieden die ze nodig hebben om te slagen in de dynamische en onder hoge druk staande omgeving. Hun recente succes met de SMITE 2 Closed Alpha-testweekends benadrukt de transformerende kracht van hun platformonafhankelijke multiplayer-backend-as-a-service.

Van SMITE 1 tot RallyHere: een reis van innovatie

”RallyHere is ontstaan ​​uit de backend-systemen die worden gebruikt voor SMITE 1 en andere Hi-Rez Studios-spellen. We erkenden de noodzaak van modernisering om games van de volgende generatie te ondersteunen en zijn begonnen aan een reis om onze aanpak volledig te herzien. Deze modernisering heeft talloze mogelijkheden ontsloten, waardoor we gamingtechnologie naar nieuwe hoogten kunnen tillen.”

Een volledig beheerde backend-service

Een van de sterke punten van RallyHere is de volledig beheerde backend-service. Zij verzorgen alles, van de backend-systemen tot de gameservers, waardoor ontwikkelaars worden bevrijd van de complexiteit van serverbeheer. Deze uitgebreide service omvat:

  • Matchmaking en spelersvoortgang: Het platform biedt krachtige tools voor het creëren en beheren van matchmakingsystemen, waardoor eerlijke en plezierige spelerservaringen worden gegarandeerd.
  • Handel en het genereren van inkomsten: RallyHere ondersteunt in-game aankopen en voorraadbeheer en biedt naadloze integratie met platforms zoals Steam, Epic, Xbox, PlayStation, iOS, Android en Switch.
  • Server Fleet Management: Er wordt gebruik gemaakt van speciale servers in meerdere regio’s, waardoor lage latentie en hoge beschikbaarheid voor spelers over de hele wereld kan worden gegarandeerd.
  • Geavanceerde analyses: Het platform biedt diepgaande inzichten in het spelersgedrag, waardoor ontwikkelaars datagestuurde beslissingen kunnen nemen.

RallyHere biedt dynamische updates en realtime functiebeheer voor game-ontwikkelaars, waardoor ze configuraties kunnen aanpassen zonder downtime. De schaalbare architectuur ondersteunt honderden miljoenen spelers en diverse spelmodi. Het platform garandeert samenwerking en ondersteuning voor een optimale game-ervaring. RallyHere blijft innoveren voor de toekomst en nodigt gamingmanagers en ontwikkelaars uit om deel te nemen aan deze reis naar succesvolle multiplayer-games.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x