That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, PS4, Steam, Xbox One

Devil’s Hunt heeft releasedatum en komt naar Switch in 2020

Demonen zijn slecht. Wil je te weten komen of je er misschien een bent? 1C Entertainment is verheugd aan te kondigen dat Devil’s Hunt op 17 september 2019 op Steam wordt gelanceerd, met daaropvolgende releases op PS4 en Xbox One – evenals een nieuw aangekondigde Switch-versie – in het eerste kwartaal van 2020.

Oorspronkelijk gepland om gelijktijdig op alle platformen te lanceren, was de beslissing om de console-lanceringen van Devil’s Hunt te verschuiven naar begin 2020 niet een die lichtvaardig werd genomen. Zowel 1C Entertainment als ontwikkelaar Layopi Games hebben de beslissing genomen om ervoor te zorgen dat het pc-debuut van de game de glans en toewijding aan kwaliteit heeft die past bij een extravagante actiespel voor derden waarbij spelers zich een weg banen door de hel, Jeruzalem en … Miami?

Devil’s Hunt wordt gelanceerd op pc op 17 september 2019, met een console-lancering (PS4, Switch, Xbox One) in Q1 2020. Voor meer informatie, zorg ervoor dat je de game op de wishlist van Steam zet en dat je Layopi Games en 1C Entertainment op Twitter volgt.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE