That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, Nintendo Switch, PC, PS4, Steam, Xbox One

Solo: Islands of the Heart consoles

Team Gotham en Merge Games kondigen aan dat Solo: Islands of the Heart, de kleurrijke puzzelervaring, nu beschikbaar is op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One! Je kunt meer lezen over de lancering via de release van gisteren op Xbox Wire.

Solo is een spel over liefde. Over liefde als brandstof, de kracht die ons drijft.

Het is een universeel gevoel, maar ieder van ons ervaart het op een andere manier. Individueel heeft het verschillende betekenissen, afhankelijk van verschillende factoren, zoals cultuur, geslacht, seksualiteit of trauma’s. Daarom onderzoekt Solo dit thema op een introspectieve manier, zodat de spelers hun eigen ervaringen kunnen identificeren en reflecteren.

Solo is een contemplatief puzzelspel op een prachtige en surrealistische archipel. Denk na over je liefdevolle relaties door contemplatieve, droomachtige eilanden te verkennen.

Denk na over de plaats van liefde in je leven met een persoonlijk en introspectief vertakkend verhaal.

  • Combineer blokken met verschillende eigenschappen en bied meerdere oplossingen voor de meeste puzzels.
  • Overweeg en verken een levende wereld: maak foto’s van de charmante, kleurrijke eilanden te midden van rustige deuntjes of speel gitaar voor schattige wezens.
     

Natuur en contemplatie zijn ook een groot deel van Solo – je kunt de dieren voeren of gewoon op een bankje zitten en de tijd nemen om na te denken. Het is tenslotte aan jou – Solo biedt je de mogelijkheid om in je eigen tempo te verkennen.

De wereld is verdeeld in archipels, en elke archipel wordt gevormd door kleine eilanden. Elk eiland vertegenwoordigt een unieke puzzel die de matroos moet oplossen voordat hij naar de Sleeping Totems gaat en ze wakker maakt om een ​​vraag over liefde en relaties te beantwoorden. Met behulp van dozen, elk met verschillende eigenschappen en gedrag, kunnen de zeilers hun eigen paden naar de slapende totems op elk eiland bouwen.

Net als bij liefde bieden de meeste puzzels echter geen unieke oplossing.

Solo: Islands of the Heart uitgebracht op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. De PlayStation 4-versie is uitgebracht op 30 juli, de Xbox One-versie op 31 juli en de Nintendo Switch-versie op 1 augustus. De game kost € 19,99 en is ook nog steeds beschikbaar op pc via Steam.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE