Home Gaming Ontdek nieuwe content deze December in Cyberpunk 2077

Ontdek nieuwe content deze December in Cyberpunk 2077

by Mark van Truijen

CD PROJEKT RED’s Cyberpunk 2077 zal een gloednieuwe, gratis update ontvangen die zeer verwachte gameplay-elementen introduceert. De laatste REDstreams presenteerden details over de nieuwe functies die komen met Update 2.1, die op 5 december wordt uitgebracht voor Xbox Series X|S, PlayStation 5 en PC.

Een gloednieuwe, gratis update komt naar Cyberpunk 2077. Tijdens de meest recente REDstreams bespraken ontwikkelaars Paweł Sasko en Monika Janowska nieuwe functies, waaronder een volledig functionele metro, radioport, herhaalbare autoraces, verbeteringen aan baasgevechten, toegankelijkheidsfuncties en meer. De update zal beschikbaar worden voor spelers op 5 december, dezelfde dag als de release van Cyberpunk 2077: Ultimate Edition.

Met Cyberpunk 2077’s Update 2.1 kunnen spelers verschillende spannende toevoegingen verwachten aan het scala aan ervaringen dat Night City al biedt. Een van de belangrijkste is een stadsbreed volledig functioneel NCART-metrosysteem, dat een meer ontspannen manier biedt om door de gevaarlijkste megalopolis van de donkere toekomst te reizen – en onderweg te genieten van de prachtige uitzichten. Radioport, een andere nieuwe functie, stelt spelers in staat om te genieten van de eclectische muzikale vibes van Cyberpunk 2077’s selectie van radiostations buiten de grenzen van hun voertuig naar keuze – bijvoorbeeld tijdens een vredige wandeling door het stadscentrum. Nieuwe ontmoetingsplaatsen met romantische partners zijn ook beschikbaar om deel te nemen, aangezien spelers na Update 2.1 hun in-game wederhelft kunnen uitnodigen om samen wat quality time door te brengen in V’s appartement.

De laatste REDstreams, gehost door Senior Community Managers Alicja Kozera en Amelia Kołat, ging in première op 1 december op Twitch en bevatte CD PROJEKT RED Producer Monika Janowska en Quest Director Paweł Sasko, die extra details deelden over de aankomende gratis update voor Cyberpunk 2077.

Bekijk de volledige stream op Twitch

Verdere nieuwe functies zijn onder meer extra achtervolgingen en herhaalbare autoraces – de laatste was alleen beschikbaar als een eindige reeks missies, maar kan nu worden herhaald om verdere beloningen en kortingen op de Autofixer-website te krijgen, waardoor spelers auto’s kunnen kopen. De ontwikkelaars hebben ook een reeks verbeteringen voorbereid voor baasgevechten, waaronder het late-game Adam Smasher-gevecht. Smasher’s AI is verbeterd en hij is nu uitgerust met een Sandevistan, zoals te zien is in de bekroonde anime Cyberpunk: Edgerunners.

Ook met de nieuwe update komen de Porsche 911 Cabriolet, nieuwe motorfietsen, verbeterde motorfietsbesturing en nieuwe rijmechanica, nieuwe geheimen om te ontdekken, en meer, inclusief een gezonde dosis technische verbeteringen en toegankelijkheidsfuncties voor spelers om uit te kiezen – zoals een groter lettertype voor de interface en de mogelijkheid om de timer in het Breach Protocol-minigame uit te schakelen.

Lees de volledige lijst met toegankelijkheidsfuncties

Voorafgaand aan de release van Update 2.1 kunnen spelers meer ontdekken over de geschiedenis van Night City met de Night City Archives, een videoserie die ingaat op het complexe verleden en de donkere toekomst van de stad.

Cyberpunk 2077’s Update 2.1 komt op 5 december naar Xbox Series X|S, PlayStation 5 en PC. Het zal gratis beschikbaar zijn voor alle bestaande en toekomstige eigenaren van het spel, inclusief degenen die de aankomende Cyberpunk 2077: Ultimate Edition kopen, met zowel het basisspel als de Phantom Liberty-uitbreiding. De fysieke editie van het spel zal vanaf 5 december beschikbaar zijn in geselecteerde gebieden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x