Home Gaming Death Stranding komt naar Mac

Death Stranding komt naar Mac

by Jos Vis

KOJIMA PRODUCTIONS en videogame-uitgever 505 Games kondigen met trots de aanstaande release aan van de bekroonde DEATH STRANDING DIRECTOR’S CUT op Mac, Hideo Kojima’s definitieve visie op zijn veelgeprezen en genre-tartende epos. DEATH STRANDING DIRECTOR’S CUT kan nu worden voorbesteld in de Mac App Store en zal native worden uitgevoerd op Apple-silicium en maakt volledig gebruik van Metal 3-functies zoals MetalFX Upscaling, wat zorgt voor onverslaanbare grafische getrouwheid en verbluffende prestaties.

Hideo Kojima zei: “Ik ben een die-hard Apple-fan sinds ik in 1994 mijn eerste Mac kocht – en het is een droom van mij geweest om het beste werk van mijn team tot leven te zien komen op de Mac. DEATH STRANDING DIRECTOR’S CUT op de Mac maakt gebruik van de nieuwste Apple-technologieën om onze fans de beste ervaring te bieden.”

“Een nieuw tijdperk voor gamen op Mac is aangebroken. Dankzij de kracht van Apple-silicium kunnen nu tientallen miljoenen Macs veeleisende games draaien met uitstekende prestaties, uitzonderlijke batterijduur en adembenemende beelden”, zegt Susan Prescott, Vice President Worldwide Developer Relations van Apple. “We zijn heel blij dat DEATH STRANDING DIRECTOR’S CUT later dit jaar naar de Mac komt. Ontwikkelaars over de hele wereld kunnen onze krachtige tools in Metal 3 gebruiken om ongelooflijk responsieve gameplay met hoge framesnelheden te leveren aan meer spelers dan ooit tevoren.

Voor degenen die DEATH STRANDING DIRECTOR’S CUT nog niet hebben ontdekt: de definitieve versie bevat de ‘Ruined Factory’-locatie, een verraderlijk ondergronds terrein boordevol nieuwe gevaren, en de hoofdpersoon van de game, Sam Bridges, heeft nu een schat aan nieuwe afleveringshulpmiddelen, van vrachtkatapulten en hellingen naar een stabilisatiefunctie. Melee-gevechten zijn versterkt met verbeterde bewegingen zoals de drop-kick, terwijl de nieuwe Maser Gun vijanden kalmeert met elektriciteit. Het vinden van de perfecte wapenuitrusting is nu mogelijk dankzij de nieuwe schietbaanlocatie, terwijl voertuigen kunnen worden geracet op de nieuwe racebaan-minigame. Sam kan zelfs op Buddy Bots rijden om gemakkelijker door de woestenijen te reizen. De baanbrekende ervaring van de legendarische gamemaker Hideo Kojima bevat ook de acteer- en stemtalenten van Norman Reedus als Sam Bridges, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Margaret Qualley en Lindsay Wagner.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: