That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Movies, Nieuws, TV

De wereldpremière van Zoolander 2

Gisteravond vond de wereldpremière van ZOOLANDER 2 plaats in New York. De cast van de film, waaronder Ben Stiller, Owen Wilson, Will Ferrell, Penelope Cruz, Justin Theroux en Kristen Wiig, waren hierbij aanwezig. Voorafgaand aan de film was er een grote modeshow waarin de sterren uit de film en beroemde modellen Gigi Hadid, Irina Shayk en Romee Strijd te zien waren.

In de hilarische nieuwe bioscoopfilm ZOOLANDER 2 zijn de voormalige top male models Derek Zoolander (Ben Stiller) en Hansel (Owen Wilson) de enige hoop om de fashionwereld te redden.

Vijftien jaar na hun hoogtijdagen als supermodellen is de populariteit van de twee mode-iconen er flink op achteruit gegaan. Als gevolg van een serie moorden op ‘s werelds mooiste sterren (o.a. Justin Bieber, Demi Lovato en Usher) worden Derek en Hansel ingeschakeld om de moordenaar op te sporen. Eenmaal terug in de hedendaagse fashion scene worden zij omringd door nieuwe designers, vloggers en bloggers, en herkennen zij hun vertrouwde modewereld niet meer terug.

ZOOLANDER 2 draait vanaf 11 februari a.s. in de bioscoop.
www.zoolander2.nl
www.facebook.com/zoolander2nl

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE