Home Gaming De nieuwe PES

De nieuwe PES

by Mark van Truijen

PES 2021 (voorheen eFootball PES 2020) is de meest recente versie van Konami’s populaire voetbalsimulatie voor Android. In tegenstelling tot andere games met vergelijkbare namen, kun je nu elke speler in je team aanpassen wanneer je deelneemt aan toernooien, net zoals je doet op consoles en computers.

De gameplay in eFootball PES 2021 is geoptimaliseerd voor touchscreen-apparaten. Wil je ook meer weten over andere entertainmentbronnen, lees dan dit  artikel.

 Je hebt de keuze uit twee verschillende stijlen: klassiek (met virtuele knoppen) en modern. Wat je wel kunt doen is muren, diep sturen, schoten, fietstrappen of kruisen naar de taak die voor je ligt. Alles wat je zou kunnen doen als je zelf op het veld stond.

Welke extra functies zullen worden opgenomen in de nieuwe Pes-versie?

In dit artikel vertellen we je over de nieuwste features van Pes.PES 2021 wordt volgens Konami een ‘seizoensupdate’ in plaats van een totaal nieuwe game, dus er zullen geen grote nieuwe functies zijn.

Deze eenmalige strategie is ontworpen voorafgaand aan de coronavirusepidemie, waardoor makers zich konden concentreren op hun eerste next-gen game.

“We hebben van tevoren aangegeven dat we onze ontwikkelaars zoveel mogelijk moeite en middelen wilden geven om te werken aan een echt baanbrekend aankomend debuut”, vertelde Jonas Lygaard, Senior Director of Company’s Marketing Development bij Konami, aan FirstPost.

“Wij zijn van mening dat de ‘Season Update’-strategie voor PES 2021 de beste optie is voor de toekomst van de franchise.”

Andere functies waarover geruchten gingen voorafgaand aan de aankondiging van de seizoensupdate, kunnen worden toegevoegd in de volgende-generatieversie.Een patch-update voor Euro 2020 (2021) is gepland op een bepaald moment. Deze upgrade was gepland voor PES 2020, maar omdat het echte toernooi met een jaar werd uitgesteld, werd de PES-spelmodus uitgesteld.

De next-gen consoles moeten verbeterde gameplay en visuals bieden, en fans hebben lang gewenste functies zoals dynamisch weer, waarbij veranderend weer van invloed is op wedstrijden.Master League, de PES-versie van FIFA’s Career Mode, wordt mogelijk ook bijgewerkt.

Grote voordelen en nadelen:

Het aantal officiële licenties dat beschikbaar is in PES 2021 wordt vergeleken met het aantal dat beschikbaar is in de pc-versie. Dit betekent dat je tegen FC Barcelona en Atlético de Madrid mag spelen met al hun echte spelers, maar niet tegen Real Madrid of Málaga CF.

eFootball PES 2021 houdt je bezig met de eerder genoemde spelsoorten. Competenties, toernooien, oefenwedstrijden en online spelen zijn allemaal beschikbaar. Je kunt zelfs een Bluetooth-game spelen met een vriend.

eFootball PES 2021 is een fantastische voetbalgame met veel spannende actie, prachtige graphics en veel officiële licenties. De belangrijkste teleurstelling is dat bepaalde uitstekende teams opvallende afwezig zijn.

Is PES superieur aan FIFA?

Het voetbal is ongetwijfeld superieur aan FIFA-gameplay, maar dat is geen bijzonder hoge lat om over te steken. PES heeft veel overeenkomsten qua componenten en functionaliteit, waardoor het een goedkopere versie van FIFA lijkt te zijn. Qua uiterlijk en gebruikersinterface zijn beide games kale botten. Je kunt je eigen manager maken in FIFA.

Wat is de beste manier om PES 2021 te verkrijgen?

PES 2021 is een PlayStation 4 (PS4), Xbox One (X1) en pc-game. De nieuwere versie zal naar verwachting ook worden gepubliceerd op de nieuwe Sony PS5- en Xbox Series X-consoles, maar het is onduidelijk of het een lanceringstitel zal zijn.

Is PES 2021 eFootball een offline game?

PES 2021 is volledig offline en je kunt de managermodus gebruiken om je team te besturen, divisiewedstrijden te spelen en te winnen en uiteindelijk de trofee te verhogen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x