Home Featured 2K Foundations slaat de handen ineen met NBA 2K22-coverster Luka Dončić

2K Foundations slaat de handen ineen met NBA 2K22-coverster Luka Dončić

by Mark van Truijen
2K Foundations, de filantropische tak van 2K die minderbedeelde gemeenschappen ondersteunt en inspireert door rechtstreeks te investeren in lokale verrijkingsprogramma’s, onthulde afgelopen weekend haar nieuwste project in Ljubljana, Slovenië. In samenwerking met de stad Ljubljana en NBA All-Star Luka Dončić, heeft 2K Foundations zijn jeugdveld opgeknapt. De opknapbeurt omvat ook gloednieuwe zitplaatsen en verlichting.

Het artwork op het veld is ontworpen door Dončić, die lokale grafisch ontwerper Nejc Prah koos om zijn ontwerp tot leven te brengen. Luka’s nieuwe logo bevat Luka’s initialen (LD), zijn rugnummer (77) en pijlen die zijn bedrieglijke speelstijl vertegenwoordigen, met een negatieve ruimte die een ‘S’ onthult voor zijn geboorteland Slovenië.

“Dit is een spannende dag voor mij. Ik heb geweldige herinneringen aan het opgroeien in Ljubljana. Dit zijn de velden uit mijn jeugd waar ik het spel heb geleerd en beoefend,” zei Dončić. “Het is een eer om iets terug te kunnen doen voor mijn stad en mijn land, dat me zoveel heeft gegeven en waar ik van hou. De kans voor kinderen om op dezelfde banen te spelen en dezelfde dromen na te jagen die ik had, is iets waar ik enthousiast over ben.”
Voor meer informatie over 2K Foundations, met inbegrip van huidige en toekomstige projecten, kunt u terecht op de officiële website van de groep.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x