Home Gaming Dark Point Games kondigt bèta aan voor Achilles: Legends Untold

Dark Point Games kondigt bèta aan voor Achilles: Legends Untold

by Jos Vis

Na de explosieve onthulling deze zomer, is Dark Point Games verheugd om aan te kondigen dat Achilles: Legends Untold vanaf 27 januari een gesloten bèta zal hebben.

Tijdens de bèta kunnen spelers de strijd aan de poorten van Troje herbeleven, tegenover legendarische krijgers als Hektor, Parijs en een hele reeks mythologische bedreigingen. Terwijl, volgens de Ilias, Achilles op het hoogtepunt was van zijn onuitblusbare verlangen naar roem, is deze strijd slechts het eerste hoofdstuk van zijn onvertelde verhalen.

YouTube video

De gevechten in Achilles: Legends Untold bieden een unieke isometrische benadering van traditionele Souls-achtige gameplay. Het leren van vijandelijke bewegingen en het timen van je aanvallen is essentieel, terwijl Dark Point Games ook verwoestende speciale vaardigheden heeft toegevoegd, zoals het gooien van schilden om vijanden te overweldigen met de brute kracht van Achilles. Op deze manier kan Achilles: Legends Untold zowel door soulveteranen als door nieuwe spelers worden genoten.

De gameplay biedt bevredigende en op vaardigheden gebaseerde gevechten, RPG-elementen en resourcebeheer. Verzamel grondstoffen om naar de smederij te brengen om nieuwe dodelijke wapens en stevige schilden te maken om Achilles naar het toppunt van zijn macht te brengen. Terwijl je Achilles sterker en woester ziet worden met elke vaardigheid die je oppakt, zul jij als speler je ook aan de wereld moeten aanpassen, aangezien Achilles niet de enige is die onderweg nieuwe trucs oppikt.

Achilles: Legends Untold is voorzien van het innovatieve GAIA-systeem, wat betekent dat de acties van de AI-personages levensecht aanvoelen en op onvoorspelbare manieren samenwerken. Ervaar meeslepende gevechten waarin monsters zich aanpassen aan je speelstijl, verschillende strategieën uitproberen of hinderlaagscenario’s creëren, allemaal aangedreven door dit eigentijdse, in-house ontworpen systeem.

Achilles: Legends Untold streeft naar een EA-release in Q2 van 2022 op pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x