Home Gaming De grootste Hockey Manager simulatie game komt met de grootste release tot nu toe

De grootste Hockey Manager simulatie game komt met de grootste release tot nu toe

by Jeffrey van den Bogaart
De grootste Hockey Manager simulatie game komt met de grootste veranderingen tot nu toe
Voor een korte periode tussen 2004 en 2007 konden ijshockey fans over de hele wereld hun management stijlen op de proef stellen vanuit hun woonkamer met de Eastside Hockey manager. De game werd ontwikkeld door management simulatie specialist Sport Interactive en gepubliceerd door SEGA. Er zijn 3 versies van het spel uitgebracht waardoor een kleine maar enthousiaste fan base werd opgebouwd.
 
Het probleem was dat in die tijd nog voordat de massa digitale distributie begon, een kleine maar trouwe fan base niet economisch bleek te zijn een daardoor besloot SEGA en SI in January 2007 te stoppen met het produceren van de game.
Desondanks werd de game door de jaren heen nog wel gespeeld en nu dankzij het grootte marktbereik van Steam’s Early Acces programme gaat de hockey game die door vele fans geliefd is een grote comeback maken.
Eastside Hockey manager: Early Acces geeft fans de kans om een zeer realistisch, tactische en immense Hockey manager simulatie game opnieuw aan het licht te brengen. Zo krijgen fans van hun favoriete club of land de kans om hun team naar de top te brengen.
 
EHM: EA geeft je de kans om volledig zelf te bepalen wie er in de opstelling staat en wie er een contract krijgt of wie je wilt ruilen met andere teams. Hierdoor krijg jij de kans je eigen droomteam samen te stellen en door middel van jou perfecte coaching de top te bereiken. Je kan er voor kiezen om een coach aan te nemen die jou team zal leiden of je kan zelf de controle  overnemen en de taken van een coach zelf op je te nemen. Wat je ook kiest je zal de actie live door middel van ‘Ulta-realistic’ top down 2D wedstrijd engine meemaken alsof je er zelf bij bent.
Je wist zelf natuurlijk al dat jij het in je hebt om een team naar de top te leiden! Dankzij Eastside Hockey manager heb je nu een goede kans om te bewijzen dat jou inzicht en strategie ook daadwerkelijk de beste is.
Eastside Hockey Manager is beschikbaar via Steam Early acces.  

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x