Home Gaming HET DE SIMS 4 AAN HET WERK EXPANSION PACK IS NU VERKRIJGBAAR

HET DE SIMS 4 AAN HET WERK EXPANSION PACK IS NU VERKRIJGBAAR

by Mark van Truijen

Ga aan het werk in De SimsTM 4. Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) kondigde vandaag aan dat De Sims 4 Aan het Werk* nu verkrijgbaar is voor de PC en Mac.In dit eerste Expansion Pack voor De Sims 4 kunnen spelers hun relatie met hun Sims verder uitdiepen door ze in drie verschillende nieuwe carrières te besturen (dokter, rechercheur en wetenschapper) en Sims hun eigen winkelbedrijf op te laten zetten.

In de drie gloednieuwe carrières kun jij de acties van je Sims tijdens hun werkdag bepalen. Zo ontmoeten ze collega’s, verkennen ze de nieuwe carrièrelocaties en besluiten ze of ze voor die felbegeerde promotie gaan of chaos op de werkvloer veroorzaken.

Red levens als een dokter – laat je Sims aan het werk gaan in een ziekenhuis om patiënten te onderzoeken, röntgenfoto’s te maken, diagnoses te stellen, operaties uit te voeren en zelfs baby’s op de wereld te zetten. Dokters zullen ook op huisbezoek gaan om zieke Sims te bezoeken. Sims kunnen zieken worden door contact met andere zieke Sims en kunnen genezen worden met medicijnen.

Los als rechercheur misdaden op – je Sims beginnen aan hun werkdag op het politiebureau om met een nieuwe zaak aan de slag te gaan. Ze worden vervolgens naar een plaats delict gestuurd om bewijs te verzamelen, aanwijzingen op te volgen en getuigenissen op te nemen om verdachten te identificeren en daders te arresteren. Terug op het politiebureau kunnen ze hun verdachten fouilleren, mugshots maken, vingerafdrukken afnemen en ze zelfs ondervragen in de hoop op een bekentenis. Sims die als rechercheur carrière maken, kunnen ook op straat patrouilleren en boetes uitschrijven voor buurtopstootjes.

Verleg je grenzen als wetenschapper – ontwikkel het analytische meesterbrein van je Sim om duivelse creaties te maken zoals de kloonmachine of de Simstraal waarmee wetenschappers andere Sims kunnen bevriezen, hun gedachten kunnen beheersen en voorwerpen kunnen transformeren. Wetenschappelijke Sims kunnen ook de Electroflux Wormgatgenerator maken om zichzelf te transporteren naar Sixam, de geheimzinnige thuisplaneet van onze favoriete buitenaardse wezens die opnieuw hun opwachting maken in De Sims 4.

Daarnaast kunnen spelers hun eigen winkelbedrijf runnen door een winkellocatie te kopen of op te zetten, een etalage te ontwerpen en te kiezen welke artikelen ze willen verkopen. Spelers kunnen prijzen bepalen, werknemers in dienst nemen en aansturen, uniforms aanpassen en ernaartoe werken om een verkoop te sluiten. Van kledingboetieks tot kunstgaleries en boekenwinkels, je kunt elk bedrijf opzetten dat je wilt. Nieuw zijn ook de fotografie- en bakvaardigheden waarmee Sims nieuwe dingen kunnen leren en doen en nieuwe creaties kunnen maken om te verkopen.

De Sims 4 Aan het Werk heeft PEGI 12 en is in de winkel en als digitale download voor €39,99 verkrijgbaar voor PC en Mac. Kijk voor meer informatie op www.desims.nl. Assets van De Sims 4 Aan het Werk kun je hier downloaden.

*DE SIMS 4 IS VEREIST OM TE SPELEN (LOS VERKRIJGBAAR).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x