Home Movies De Grinch, Mortal Engines en nog veel meer van Universal Home Entertainment in april

De Grinch, Mortal Engines en nog veel meer van Universal Home Entertainment in april

by Mark van Truijen
DVD-april-1

Op 3 april brengt Universal Home Entertainment de hilarische familiefilm De Grinch uit op 4K Ultra HD, Blu-ray 3D, Blu-ray en DVD. Haal dus in april al de Kerst in huis met deze grappige, hartverwarmende film. Twee weken later, op 17 april, komt het spectaculaire nieuwe avontuur Mortal Engines uit op 4K Ultra HD, Blu-ray en DVD. Laat je meeslepen in de nieuwste film van regisseur Peter Jackson.

April-2

DE GRINCH – 3 april – 4K Ultra HD, Blu-ray 3D, Blu-ray en DVD
Illumination en Universal Pictures presenteren De Grinch, gebaseerd op het bekende kerstverhaal van Dr. Seuss. De Grinch is een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar wordt op andere gedachten gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst. Grappig, hartverwarmend en adembenemend mooi. De film voor het hele gezin!

MORTAL ENGINES – 17 april – 4K Ultra HD, Blu-ray en DVD
Duizenden jaren nadat onze beschaving verwoest is door een catastrofale gebeurtenis, heeft de mensheid zich op een opmerkelijke manier aan de extreme levensomstandigheden aangepast. Mortal Engines is het spectaculaire nieuwe avontuur van producent Peter Jackson, bekend als regisseur van The Lord of the Rings, The Hobbit en King Kong.

April-3
April-4

NIGHT SCHOOL – 17 april – Blu-ray en DVD
Wanneer succesvolle sales medewerker Teddy (Kevin Hart) per ongeluk zijn werkplek verwoest, moet hij na zijn ontslag een nieuwe baan zoeken. Voordat hij dit kan doen, moet hij zijn middelbareschooldiploma halen om aangenomen te worden. Twee belangrijke zaken staan hem in de weg: de no-nonsense lerares Carrie (Tiffany Haddish) en Stewart (Taram Killam): Teddy’s rivaal van zijn middelbareschooltijd, die nu de rector van de school is en alles zal doen om hem te zien mislukken. Elke schoolregel staat op het punt om gebroken te worden wanneer ze nek-aan-nek gaan met grappen, streken en lessen die je niet in boeken kunt leren. De Night School kan beginnen!

ANNIHILATION – 3 april – Blu-ray en DVD
Biologe en voormalig soldaat Lena (Nathalie Portman) is in shock wanneer haar vermiste man (Oscar Isaac) zo goed als dood terugkeert na een geheime missie in ‘The Shimmer’. Een mysterieuze quarantaine zone die is afgegrendeld door de Amerikaanse regering en waar nog niemand levend uit is gekomen. Lena en haar team gaan deze betoverende maar dodelijke wereld in, vol gemuteerde wezens en landschappen, om erachter te komen hoe ze dit groeiende fenomeen dat de wereld bedreigt kunnen stoppen.

N.C.I.S. LOS ANGELES SEIZOEN 9 – 17 april – DVD
Na geleden te hebben onder hartverscheurende verliezen, zijn agenten “G” Callen (Chris O’Donnell), Sam Hanna (LL Cool J) en hun crew klaar om te gaan waar Amerika ze nodig heeft. Ze zijn voorbereid op elke dreiging en risico, zo lang hun moedige crew intact blijft. Deze eenheid is net zo betrokken bij hun land, als bij elkaar. Dit wordt des te meer duidelijk wanneer hun geliefde Operations Manager Hetty Lange (Oscar® Winnares Linda Hunt) wordt vermist, en de nieuwe assistent-directeur Shay Mosley en Special Agent Harley Hidoko nieuwe uitdagingen en veranderingen met zich mee brengen. De ‘City of Angels’ omarmt haar favoriete helden in dit 6-disc, negende seizoen.

KILLJOYS SEIZOEN 4 – 17 april – Blu-ray en DVD
Ondanks dat ze verspreid zijn tot in de uithoeken van het J-stelsel en daar voorbij, worden de Killjoys verenigd door de ontdekking van de identiteit van hun ware vijand: The Lady. Dit onvoorspelbare verschijnsel speelt een sluw spel. Het trio heeft namelijk iets wat zij graag wil: de erfgenaam van het Hullen-ras. Terwijl Dutch op jacht is naar deze boosaardige vijand, zitten D’av en John gevangen in een lift ergens diep in het universum, samen met de zwangere Delle Seyah.

April-5

PAW PATROL V19: PUPLANTIS – 3 april – DVD
Duik mee in 6 onderwatermissies met Paw Patrol, waaronder 2 dubbellange afleveringen. Als de magische stad van de meerpups, Puplantis, begint te vallen moet de Zee Patrol uitzoeken waarom voordat het te laat is. Bekijk daarna hoe de pups Sid de Piraat en zijn maat Arrby stoppen om de Zee Patroller te stelen en hoe ze het huis van een gigantische zeeslak moeten redden!

Ook vanaf april verkrijgbaar:

3 april

  • Blaze & The Monster Machines: Robot Riders – DVD
  • Top Wing – DVD

17 april

  • Unbroken 2: Path To Redemption – DVD
  • Unbroken 1-2 Box – DVD
  • Assassination Nation – DVD
  • Seven in Heaven – DVD
  • Sorry to Bother You – DVD

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: