Home Gaming De gekste mods voor GTA V!

De gekste mods voor GTA V!

by Jeffrey van den Bogaart

De pc versie van GTA V is nog niet zo lang geleden uitgebracht maar nu al zijn er tal van mods beschikbaar. We hebben een selectie gemaakt waaruit jij kan bepalen welke jij het leukst vindt! 

De Bodyguard mod
in deze mod is het mogelijk om 7 bodyguards te spawnen die jou beschermen tijdens je gevechten. In het filmpje is ook te zien hoe deze gamer een grote slachtpartij aanricht met zijn bodyguards. Dit zorgt gegarandeerd voor extra chaos en zal je zeker een tijd amuseren.

Firework Missile Mayhem mod
Hou je van vuurwerk afsteken in GTA maar vind je dat net iets te weinig. Dan is deze Mod echt iets voor jou, je kunt namelijk onbeperkt vuurwerk afschieten uit je auto wat erg grappige beelden oplevert zoals in onderstaand filmpje te zien is.

Snow Mod
Rockstar laat het helaas voor de niet pc-gamers maar een keer per jaar sneeuwen. Dit is eigenlijk altijd tijdens kerst waardoor Gamers met een leven en familie niet in staat de sneeuw te ervaren. Voor de pc-gamers is hier gelukkig alweer een Mod voor uitgebracht waardoor je glijdend door de map kan! Je kan zelfs het weer aanpassen en bv. sneeuwballen gooien zoals in onderstaand filmpje te zien is.

Hydraulics Mod
In deze Mod krijg je de mogelijkheid om hydraulics onder je auto te krijgen. Het leuke hiervan is dat je onwijs hoog kan springen. Je kan letterlijk over auto’s heen springen en de landing gaat nou ook niet altijd even goed maar deze Mod zorgt wel voor er veel Lol.

Vehicle Cannon Mod
Deze mod is misschien we de meest gekke Mod die er te krijgen valt. Je kogels veranderen namelijk in random auto’s die met dezelfde snelheid als een kogel worden afgeschoten. Gegarandeerd chaos dus!

Gravity Gun Mod
In deze Mod kan je vrijwel alles oppakken en weg schieten zoals De Nederlandse Legendarische Kwebbelkop hier demonstreert

Flying Mod
Deze Mod geeft je de mogelijkheid om te vliegen. Je kan als superman door de map heen vliegen en zo het landschap van GTA op een leuke en gekke manier verkennen.

iCEnhancer Graphics Mod
Vind je GTA 5 in 4K nog niet mooi genoeg, dan is er zelfs al een Mod die GTA nog mooier maakt. De ICEenhancer zorgt ervoor dat het spel fellere kleuren en nog meer details krijgt.

No Water Mod
Deze Mod zorgt ervoor dat al het water en koraal verdwijnt in GTA waardoor een groot stuk te ontdekken is. Ook kan je lekker door de verlaten oceaan bodem scheuren en stunten. De meren worden niet getoond in dit filmpje dus je kan daar zelf nog even gaan kijken nadat je deze Mod geïnstalleerd hebt.

Dit was mijn verzameling van interessante Mods! Er zijn waarschijnlijk nog Tal van Mods die jij hebt gevonden of leuker vind en voel je dan ook vrij om die met de rest te delen in de comment sectie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x