Home Gaming Civilization: Beyond Earth – Rising tide vanaf herfst 2015 beschikbaar

Civilization: Beyond Earth – Rising tide vanaf herfst 2015 beschikbaar

by Jeffrey van den Bogaart

2K kondigde vandaag de nieuwe expansion pack aan voor Civilization Beyond Earth aan.

2K en Firaxix Games heeft vandaag hun nieuwe uitbreiding aangekondigd voor de herfst 2015. De uitbreiding voegt een aantal nieuwe gameplay functies toe en zorgt ervoor dat er vrijwel ongelimiteerd aan een nieuwe toekomstige planeet kan worden gebouwd voor jou civilisatie op een Alien planeet.

De Rising Tide DLC zorgt voor een uitbreiding van Beyond Earth op nieuwe gebieden op zowel land als zee en zorgt voor nieuwe diplomatieke opties terwijl speler per beurt bouwen naar een nieuwe toekomstige planeet. Nieuwe opties voor het spelen en bouwen op zee zorgen ervoor dat er veel meer ruimte kan worden gebruikt waardoor de maps automatisch groter worden. Het nieuwe diplomatieke systeem zorgt ervoor dat spelers meerdere lagen aan keuzes hebben om hun planeet af te stemmen aan de wensen en voordelen tegen over andere Computer gestuurde spelers en echte spelers

Firaxis Games staat bekend om zijn robuuste en innovatieve expansions die grote veranderingen door voeren aan de gameplay en ervoor zorgen dat elk level keer op keer weer opnieuw uitdagend is, vertelde Sarah Anderson Hoofd Marketing bij 2K. ”Rising Tide is hier geen uitzondering van en de toegevoegde opties in het spel zullen de spellers een ware opgave geven bij hun missie de planeet te veroveren, voegde ze er aan toe.

Rising Tide bouwt door op te basis van Beyond Earth maar haalt wel de historische grenzen van de originele game weg en maakt daarmee plaats voor nieuwe toekomstige civilisaties in de ruimte. Of je nou de oceanen wilt gebruiken, land wilt verkennen, buitenaardse troepen wilt gebruiken en nieuwe exotische leiders wilt ontmoeten, Rising Tide is hierbij de uitbreiding waarbij je nog meer manieren hebt om je nieuwe wereld te ontwikkelen vertelde Sid Meier die de directeur is bij Firaxis games.

Key feature bij Rising Tide zijn:

  • Het bouwen van drijvende steden en het gebruiken van natuurlijk grondstoffen die verborgen zijn onder de zeeën van de Alien planeet, terwijl Alien’s hun unieke vaardigheden gebruiken om spelers het leven zuur te maken.
  • Het vormgeven van het diplomatieke landschap door het upgraden van troepen, het aanpassen van diplomatieke relaties en macht uitoefenen op jou Alien’s, dit alles politiek kapitaal.
  • Het vrijspelen van een dynamische set aan diplomatieke troepen en daarmee het activeren van verschillende acties in het veranderende wereld.
  • Speel als een van de 4 nieuwe Factions waaronder de Al Falah een groep nomade ontdekkers die afstammen van de bewoners van het midden Oosten.
  • Het onderzoeken van meerdere Affinities om hybrid Affinity troepen vrij te spelen en te upgraden voor de eerste keer.
  • Het zoeken en vinden van Alien relikwieën via een nieuw Artifacts systeem die krachtige voordelen oplevert.
  • ontdek een van de 2 nieuwe Biomes, Primordial wereld, een ongetemde Biome wereld met vulkanische activiteiten waardoor het landschap nog gevormd wordt tijdens het spelen in deze nieuwe wereld!

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x