That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: DVD/Blu-Ray, Movies, Nieuws

De geboorte van de showbusiness

Na het succes van La La Land zette het Oscarwinnende songwriter-duo Benji Pasek en Justin Paul wederom hun muzikaal talent in, ditmaal voor THE GREATEST SHOWMAN. Het resultaat? Een vrolijke musicalfilm over het leven van P.T. Barnum, ook wel de grondlegger van de entertainmentindustrie genoemd. De spectaculaire bioscoophit zit vol visueel vuurwerk. De beroemde acteurs en aanstekelijke popnummers, zoals het Oscargenomineerde “This is Me”, maken THE GREATEST SHOWMAN een feest om naar te kijken en te luisteren!

Synopsis
Hugh Jackman speelt de hoofdrol in deze originele en meeslepende musicalfilm. Het adembenemend spectaculaire acteerwerk van de absolute topcast zal u keer op keer opnieuw diep raken. Geïnspireerd op het leven van circuspionier P.T. Barnum (Jackman) viert deze film de geboorte van de showbusiness. The Greatest Showman laat het levenspad zien van een visionair die met niks begon en een fascinerend spektakel wist te creëren. De andere rollen in deze indrukwekkende film worden vertolkt door Zac Efron, Michelle Williams, Rebecca Ferguson en Zendaya.

Cast
Broadway-ster en topacteur Hugh Jackman (Logan, X-Men, Les Miserables) gooit al zijn charmes in de strijd in de rol van ondernemer P.T. Barnum. Golden Globes-winnares Michelle Williams (Blue Valentine, Brokeback Mountain) speelt zijn echtgenote die hem door dik en dun steunt. Andere grote rollen zijn weggelegd voor actrice en R&B-zangeres Zendaya (Spider-Man: Homecoming), Zac Efron (New Year’s Eve, High School Musical) en Rebecca Ferguson (The Girl on the Train).

4K Ultra HD Blu-ray, Blu-ray en DVD
Voor degenen die geen genoeg kunnen krijgen van de film en liedjes staat er uren aan bonusmateriaal op de 4K Ultra HD Blu-ray, Blu-ray en DVD. Zo beschikken alle versies over een sing-a-long versie van de film en commentaar van regisseur Michael Gracey. Andere featurettes zijn onder andere ‘Het spektakel’ en de ‘muziekmachine’.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE