That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Xbox One

Hitman: Definitive Edition verkrijgbaar vanaf 17 mei

Warner Bros. Interactive Entertainment en de onafhankelijke spelontwikkelaar IO Interactive, hebben vandaag een wereldwijde distributieovereenkomst aangekondigd voor de populaire internationale videogame, HITMAN™. Als onderdeel van deze overeenkomst zal Warner Bros. Interactive Entertainment de HITMAN™: Definitive Edition uitbrengen, verkrijgbaar vanaf 17 mei 2018 voor de PlayStation®4, PlayStation®4 Pro, Xbox One X en Xbox One.

De HITMAN™: Definitive Edition bevat nieuwe in-game vermommingen voor Agent 47, geïnspireerd op de klassieke IO Interactive-titels: Freedom Fighters, Kane & Lynch en Mini Ninjas, ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van de Deense studio, plus alle eerder uitgegeven content en spelupdates van het eerste seizoen van HITMAN™.

“We zijn zeer verheugd over de samenwerking met IO Interactive, een talentvolle studio met een uitgebreide ervaring in het creëren van de iconische HITMAN™-games,” aldus David Haddad, president van Warner Bros. Interactive Entertainment. “De toegewijde, wereldwijde HITMAN™-community is blij met de recente terugkeer van de serie en wij verheugen ons erop onze fans en nieuwe spelers volgende maand de nieuwe HITMAN™: Definitive Edition te kunnen bieden.”

“We zijn razend enthousiast over onze samenwerking met Warner Bros. Interactive Entertainment voor
HITMAN en het samen uitbrengen van de HITMAN™: Definitive Edition
,” aldus Hakan Abrak, CEO Interactive. “Dankzij Warner Bros. Interactive Entertainment als partner kan het team van IOI zich kan richten op waar we goed in zijn, het maken van games.”

De HITMAN™: Definitive Edition bevat de volgende content:

  • IO Interactive’s 20th Anniversary Outfit-bundel – Drie nieuwe outfits geïnspireerd op Freedom Fighters, Kane & Lynch en Mini Ninjas
  • HITMAN™ Eerste seizoen (basisspel) – Zeven exotische locaties uit het eerste seizoen, waaronder Parijs, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado, Hokkaido en de ICA-fabriek
  • HITMAN™ Game of the Year Edition-content – Vier missies uit de Patient Zero-campagne, drie thema-escalatiecontracten waarmee drie unieke wapens kunnen worden vrijgespeeld en het clownspak, het cowboypak en het ravenkostuum uit de recente Game of the Year digitale versie
  • HITMAN™ Zomer bonusaflevering – Inclusief ICA-bonusmissies in Sapienza en Marrakesh
  • HITMAN™: Blood Money Requiem-pakket – Inclusief het Requiem Suit, Pale Duck Explosive en het ICA Chrome Pistol
  • Alle uitgelichte contracten, Escalation Contracts, Challenge Packs en spelupdates uit het eerste seizoen van HITMAN™ en de HITMAN™ Game of the Year Edition

Houd er rekening mee dat een deel van de add-on content niet vooraf is geïnstalleerd op de HITMAN™: Definitive Edition-disc en een internetverbinding vereist is. De extra content omvat ongeveer 12-24GB, afhankelijk van het platform.

Elusive Targets die al zijn voltooid zijn mogelijk niet meer beschikbaar aangezien de evenementen van beperkte duur zijn.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE