That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, Nintendo Switch

Gucci Gang wint het Splatoon European Championship

Nadat bijna een jaar lang, overal in Europa, op het hoogste niveau is gestreden in Splatoon 2, kwamen afgelopen weekend de nationale kampioenen en andere Europese topteams in Zwitserland samen voor de grote finale van het Splatoon European Championship. Na twee dagen van fascinerende wedstrijden op het Polymanga-evenement, eindigde Gucci Gang op de eerste plaats door met 2 – 0 te winnen van El Firmament in de finale. Nederland werd tijdens het toernooi vertegenwoordigd door teams Polderlantis en Team.Extensions. Polderlantis bereikte na een overwinning op het Belgische team Overtime de kwartfinale waarin het verloor van de uiteindelijke nummer twee, El Firmament. Team.Extensions verloor in de eerste ronde van het Britse Team Mako.

Gucci Gang ontving een speciaal shirt – naast de titel van Splatoon European Champions en de glimmende trofee die daarbij hoort. Bovendien mag Gucci Gang Europa vertegenwoordigen op het grootste podium van allemaal, het Splatoon 2 World Championship dat van 11 – 12 juni plaatsvindt in Los Angeles. Daar zullen ze strijden tegen de topteams uit de VS en Canada, Australië en Nieuw-Zeeland, en Japan. Kunnen ze ook op het wereldpodium zegevieren?
Bekijk de finale van het Splatoon European Championship op het officiële YouTube-kanaal van Nintendo om te zien hoe Gucci Gang het felbegeerde ticket naar Los Angeles in de wacht sleepte.
Voorafgaand aan de slotfases van het toernooi, waren fans getuige van een speciaal virtueel concert waarin Lorelei en Mariana van het popidool-duo Tentacool op het podium verschenen om diverse nummers met een liveband mee te zingen en hun coolste danspasjes te demonstreren.
Houd de social media-kanalen van Nintendo in de gaten om te zien hoe team Gucci Gang zich voorbereid op het Splatoon 2 World Championship. Via deze kanalen worden later ook meer details over het evenement in Los Angeles aangekondigd.
Team Gucci Gang werd zaterdag tot Splatoon European Champion gekroond in Zwitserland. Kijkers kunnen de spannende finale op YouTube bekijken. Ondertussen kan team Gucci Gang zich voorbereiden op het Splatoon 2 World Championship dat plaatsvindt van 11 – 12 juni in Los Angeles. Voorafgaand aan de slotfase van het toernooi, verschenen afgelopen weekend Lorelei en Mariana van het popidool-duo Tentacool op het podium voor een speciaal virtueel concert.
We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE