Home Gaming De EVERSPACE 2 Drake: Gang Wars-update uitgebracht op Steam, GOG en komt naar de Windows Store

De EVERSPACE 2 Drake: Gang Wars-update uitgebracht op Steam, GOG en komt naar de Windows Store

by Jos Vis

De onafhankelijke AA-ontwikkelaar ROCKFISH Games kondigt aan dat hun nieuwe EVERSPACE 2-update, de eerste van de twee resterende voor 2022, zojuist is uitgebracht op Steam en GOG en binnenkort naar de Microsoft Store zal komen. De Drake: Gang Wars-update voegt het geheel nieuwe Drake-sterrensysteem toe met verbluffende handgemaakte lava- en ijsomgevingen, onderwaterverkenning, spannende nieuwe soorten vijanden en statuseffecten, gloednieuwe uitdagingen en een zijmissie van drie hoofdstukken, waarin gedurfde piloten worden geïntroduceerd naar het nieuwe systeem, en nog veel meer. Om deze enorme update te vieren, krijgt EVERSPACE 2 voor het eerst 25% korting tijdens Early Access. De prijs zal bij de lancering worden verhoogd, dus het is een uitstekende gelegenheid om van dit koopje te profiteren.

Het nieuwe sterrensysteem bevat meer dan een dozijn handgemaakte locaties met spannende en prachtige decorstukken voor intense schip-tot-schip-gevechten, talloze dingen om te ontdekken, puzzels om op te lossen en uitdagingen om te beheersen. Elk wordt bestuurd door drie nieuwe facties, de Coalition, Retaliators en Zurilia. De regio’s van het systeem bevatten lava- en ijsgebieden die nieuwe gameplay-mechanica introduceren waarbij spelersschepen worden blootgesteld aan hitte en vorstschade en aan hoge druk wanneer ze onder water gaan.

“Dankzij een super gepassioneerd publiek is het maken en verkopen van ruimtegames geëvolueerd van het bedienen van een lang verwaarloosde niche naar het vechten in een zeer competitieve markt”, zegt ROCKFISH Games CEO en mede-oprichter …
… om mijnen onklaar te maken en je eigen explosieven te plaatsen in een gigantisch, half verzonken ruimtestation. Ik heb zoiets nog nooit eerder in een andere game gezien en we kunnen niet wachten om de reactie van onze fans te zien. ”

De reeks nevenmissies dient als introductie tot het Drake-systeem, en hoewel ROCKFISH Games de laatste handeling van de campagne dicht bij de borst houdt, zullen deze missies toegewijde spelers een voorbeeld geven van wat ze kunnen verwachten in het laatste gevecht. Bovendien verhoogt de Early Access-versie van EVERSPACE 2 de spelersniveaulimiet tot 25, waarbij drie nieuwe pilootvoordelen worden geïntroduceerd, evenals een paar nieuwe bijbehorende voordelen.

Het team gaat veel verder dan deze toevoegingen en heeft ook nieuwe passives toegevoegd voor alle scheepssubklassen en nieuwe secundaire wapenbonusattributen. Deze zullen de capaciteit van EVERSPACE 2 voor verschillende speelstijlen en scheepsbouw uitbreiden voor al onze piloten die graag sleutelen. Mutators worden ook toegevoegd aan gebieden met een hoog risico voor mensen in de gemeenschap die om meer uitdaging vragen. Aan de technische kant zijn ook TrackIR-ondersteuning en AMD FSR aan de game toegevoegd.

EVERSPACE 2 is op de goede weg, met nog een Early Access-update die een glimp van het eindspel introduceert voordat het team werkt aan de laatste afwerking voor versie 1.0. Met deze update zijn er ook tal van balanceringsaanpassingen en verbeteringen in de kwaliteit van leven doorgevoerd. Een volledige lijst met functies en oplossingen is te vinden op de Drake: Gang Wars Update Steam-communitypost.

EVERSPACE 2 heeft een extra grote update gepland voor release in 2022. Ancient Rifts, gepland voor dit najaar, geeft spelers de eerste kennismaking met endgame-content met een hoog risico en een hoge beloning

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: