Home Gaming Kerk in Amsterdam deelt vandaag €17.000 uit

Kerk in Amsterdam deelt vandaag €17.000 uit

by Jos Vis

Vandaag strijden de beste Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-spelers uit de Benelux in De Duif, een prestigieuze kerk in hartje Amsterdam, voor een totale prijzenpot van €17.000. Deze kerk is normaal dé plek voor een leuk trouwfeestje of exclusief optreden, maar wordt vandaag helemaal omgetoverd tot een hedendaagse esports-arena met meer dan 200 fans.

De Rainbow Six Siege Benelux League seizoen 7 brengt vandaag de vier overblijvende teams uit de Benelux, na 14 weken aan wedstrijden, samen voor een totale prijzenpot van €17.000 (!) en een kwalificatie voor de European Challenger League. Met dit ticket gaan zij vervolgens op internationaal niveau de strijd aan met andere nationale kampioenen. Er staat dus niet alleen een mooie som geld op het spel, maar ook een ticket dat voor sommigen hun toekomst volledig kan veranderen.

Tijdens de finales van de League nemen de volgende vier teams uit de Benelux het tegen elkaar op:

  • JLINGZ Esports – Leonski, Tubie, Quick, Sam en Dino
  • The Jokers – HughesDS, Duco, Lance, Zend en Smurfje
  • Activit-E – Karmaze, BMB3R, Zev, Atomicc en Chile
  • KVM Esports – Choco, Slay3rzz.-, Swarm, Svebboo en Jonna

De eerste seminfale, JLINGZ Esports vs The Jokers, gaat vandaag van start om 12:00 uur. Vervolgens strijden Activit-E en KVM Esports tegen elkaar tijdens de tweede semifinale. Tot slot gaan de winnaars van de twee semifinales de confrontatie met elkaar aan in de grote finale, die om 20:50 uur aanvangt. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: