Home Gadgets Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 edge nu te koop

Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 edge nu te koop

by Mark van Truijen

Samsung is gestart met de verkoop van de Galaxy S7 en Galaxy S7 edge. Dat de nieuwe smartphones populairder zijn dan eerdere Galaxy-smartphones, blijkt uit het aantal pre-orders. Tijdens de pre-orderperiode zijn in Europa ruim 2,5 keer meer bestellingen geplaatst in vergelijking met voorgaande jaren. De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 edge zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij de bekende Samsung verkoopadressen.

Het unieke ontwerp van de Galaxy S7 edge is populair. Meer dan zes op de tien (61%) geplaatste pre-orders in Europa is een Galaxy S7 edge. “Iedereen die een nieuwe Galaxy bestelt, wil nieuwe innovaties en ervaringen met zijn smartphone”, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Met de Galaxy S7 en Galaxy S7 edge maken we dat mogelijk: met een camera die ook bij schemering prachtige foto’s maakt, een water- en stofbestendig ontwerp en een batterij die je niet in de steek laat.”

De eerste kopers stonden vannacht om 02:00 uur voor de deur van de T-Mobile Shop aan de Rotterdamse Lijnbaan. Youssef Bousfiha stond vooraan in de rij. Hij ontving vanmorgen een Gold Platinum Galaxy S7 edge uit handen van Menno van den Berg, Managing Director Samsung Nederland, en Willem Visser, Country Director Sales & Marketing Mobile Samsung Nederland. Youssef was in 2014 ook de eerste koper van de Samsung Galaxy S5.

De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 edge zijn nu verkrijgbaar. De Galaxy S7 en Galaxy S7 edge zijn los verkrijgbaar in de kleuren Black Onyx, Gold Platinum en White Pearl voor verkoopadviesprijzen van respectievelijk € 699,- en € 799,- met 32 GB geheugen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x