Home Gaming Dark Souls Trilogy Collector Edition onthuld

Dark Souls Trilogy Collector Edition onthuld

by Sven

Fans van DARK SOULS™ kunnen vanaf 31 mei 2019 de DARK SOULS™ TRILOGY Collector Edition aanschaffen – met alle drie bekroonde DARK SOULS™ games en bijhorende DLC – voor PlayStation®4 en Xbox One.

      DST-BEAUTYSHOT.jpg


De tot 2.000 exemplaren oplage beperkte Collector Edition zal exclusief te pre-orderen zijn via de BANDAI NAMCO Entertainment Europe store, en bevat het volgende:
•    De DARK SOULS™ TRILOGY, inclusief Dark Souls™ Remastered, Dark Souls™ II: Scholar of The First Sin, Dark Souls™ III: The Fire Fades™, en alle DLC content van de drie games 
•    Een kwalitatief, genummerd en handgeschilderd 34cm Elite Knight at the Bonfire beeld
•    De DARK SOULS™ TRILOGY soundtrack – 6 soundtrack CD’s met muziek van alle drie games
•    Een 460-pagina tellende DARK SOULS™ TRILOGY compendium * – met de geïllustreerde kaarten met boss- en NPC locaties, item encyclopedie, en volglijst van monsters, vijanden en bosses en een manuscript van alle game dialoog per game

*Compendium is enkel in het Engels verkrijgbaar

Door de tijd die nodig is om ieder stuk handmatig te schilderen en om de kwaliteit te kunnen garanderen, start de levering op 31 mei 2019 en wordt het verder opgevolgd in juni. First-come, first served! 

Store link: https://store.bandainamcoent.eu/ref/113115

      DST 2.jpg
      DST 3.jpg

     

De DARK SOULS™ TRILOGY Standard Edition – met alle drie games, DLC en digitale soundtracks – is tevens verkrijgbaar vanaf 1 maart 2019 bij deelnemende retailers.

Sinds de eerste release in 2011 heeft de DARK SOULS™-reeks fans betoverd met unieke en meedogenloze gameplay, ingenieus world design en een uitdagende moeilijkheidsgraad.  Spelers kunnen nu de hele serie en alle DLC aanschaffen in één pakket, met vertalingen in het Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Russisch en Pools.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: