Home Gaming Ace Combat 7: Skies Unknown nu verkrijgbaar – launch trailer vrijgegeven

Ace Combat 7: Skies Unknown nu verkrijgbaar – launch trailer vrijgegeven

by Sven

BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt trots de release aan van ACE COMBAT® 7: SKIES UNKNOWN, vandaag voor PlayStation®4 en Xbox One, waarmee spelers de controle krijgen over de meest geavanceerde oorlogsvliegtuigen ooit gemaakt. 

In de emotionele Campagne Modus duiken spelers in een wereldwijd conflict, met vage scheidslijnen tussen goed en kwaad, en beleven ze luchtgevechten die barsten van grafische kracht. 

In de Multiplayer modus kunnen bevriende piloten de lucht ingaan in intense 8-speler gevechten of in Team Deathmatch modus. Van koude, strategische vliegers tot gedurfde, geniale piloten; iedere spelers kan zijn favoriete vliegtuig aanpassen met meer dan 100 verbeterde onderdelen, om perfect aan te sluiten bij hun behoeften. Bekijk de launch trailer:

ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN verschijnt vandaag voor PlayStation 4 en Xbox One, en op 1 februari voor PC via STEAM. PlayStation 4 spelers kunnen de volledige campagne spelen in de standaard modus en krijgen een exclusieve en volledige ervaring dankzij specifieke missies ontwikkeld voor de Sony PlayStation®VR.  

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: