Home Gaming Cybershoes nu verkrijgbaar via Amazon Europa; Geïntegreerd met Until You Fall, Contractors, Grapple Tournament, Larcenauts en meer

Cybershoes nu verkrijgbaar via Amazon Europa; Geïntegreerd met Until You Fall, Contractors, Grapple Tournament, Larcenauts en meer

by Jos Vis

Cybershoes, ’s werelds eerste schoenen voor wandelen en hardlopen in virtual reality, zijn nu beschikbaar via Amazon voor alle VR-gebruikers in Europa en de Verenigde Staten.

“Cybershoes is ongelooflijk succesvol geweest op Amazon in Amerika, dus we zijn dolgelukkig om ze in Europa te zien aankomen voor onze fans aan de andere kant van de vijver!” zei Michael Bieglmayer, CEO van Cybershoes. “Bovendien kondigen we de eerste NFT-serie VR aan om de geweldige community te prijzen die heeft geholpen om Cybershoes tot een succes te maken en de VR-markt verder te laten groeien.”

Het baanbrekende motoriekaccessoire is nu ook geïntegreerd met arcade-geïnspireerde VR hack-and-slash roguelite Until You Fall from Schell Games. Spelers kunnen Cybershoes-bewegingsmogelijkheden gebruiken om door neon doordrenkte niveaus van met magie doordrenkte monsters te rennen, groovend naar een beukende synthwave-soundtrack.

Na het succes van hun Contractors VIP-toernooi in mei, met prominente VR-makers zoals Soul Fox Gaming en Proper D, maakt de intuïtieve voortbewegingsbesturing van Cybershoes nu deel uit van de Quest-versie van deze competitieve multiplayer-shooter VR-game. Verder organiseert Cybershoes op 6 november een nieuw Contractors-toernooi, open voor alle Cybershoes-bezitters op Oculus Quest. Spelers strijden om de kans om een ​​van de eerste stukken van de nieuwe digitale kunstcollectie “VRJunky” van Cybershoes te winnen. De winnaar van het toernooi ontvangt bijvoorbeeld de prestigieuze ‘Golden Skeeva’, beveiligd op de Solana Blockchain. Toernooiregistratie is nu geopend op www.cybershoes.com/nft/.

“Cyberschoenen waren eenvoudig te implementeren – ons team was in staat om het in slechts enkele minuten te doen!” Zei Lon Wick van Caveman Studios, het team achter Contractors. “Het eerste toernooi was de perfecte showcase van de technologie achter Contractors, dus zorg ervoor dat je je afstemt op het volgende om nog meer te zien!” Je kunt het toernooi hier volgen.

Cybershoes is nu ook geïntegreerd met Grapple Tournament, de shooter boordevol adrenaline met verticale gevechten. De titel staat momenteel op Rift, Steam en App Lab en zal volledige integratie van Cybershoes bevatten wanneer de titel binnenkort op Oculus Quest wordt gelanceerd.

Mr. Chief of Tomorrow Games, de hoofdontwikkelaar achter Grapple Tournament, zei: “Cybershoes is geweldig en eerlijk gezegd vond ik het niet zo cool totdat ik het probeerde!”

Superbright, een andere ontwikkelaar die Cybershoes in hun titel Death Unchained heeft geïmplementeerd, voegde toe: “Ik was nogal sceptisch, maar de combinatie van hoe gemakkelijk het te implementeren was, de feedback die ik kreeg van onze ontwikkelaars en de ondersteuning die we hebben gekregen van het Cybershoes-team heeft ervoor gezorgd dat ik het woord wil verspreiden! Ik moedig andere VR-ontwikkelaars aan om te overwegen contact op te nemen en deze nieuwe vorm van voortbeweging te implementeren.”

Cybershoes for Quest is aan je voeten vastgebonden en via Bluetooth verbonden met je HMD. Het is een VR-accessoire dat natuurlijke beweging vertaalt naar in-game voortbeweging.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x