That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, Steam

Cyanide kondigt de officiele release van Blood Bowl Death Zone aan

Na een veelbelovende Early Access-fase, kondigen Cyanide en Bigben met trots de officiële release aan van Blood Bowl: Death Zone op Steam.

Blood Bowl: Death Zone is een razendsnelle mix van voetbal en geweld, gebaseerd op het cult-bordspel van Games Workshop. Twee tegenstanders nemen elk de leiding over een team van vier spelers om tegen elkaar te strijden in realtime-wedstrijden die vijf minuten duren.

Alle rassen uit de Old World zijn speelbaar in de game: Orcs, Dwarfs, High Elves, Chaos, Undead, Lizardmen en zelfs Humans. In tegenstelling tot gebruikelijke sporten behelst Blood Bowl: Death Zone meer dan het rennen met en overspelen van de bal, het is namelijk ook toegestaan om tegenstanders in het gezicht te stompen of met allerlei explosieve spreuken te bestoken.

Tijdens de elf maanden durende Early Access-fase heeft Cyanide de feedback van de community gebruikt om de game te updaten en verbeteren, waarbij onder andere nieuwe teams, nieuwe skills, een single player-campaign en vele ingrijpende gameplay-verbeteringen werden toegevoegd.

Om de officiële release van de game te vieren is hij tijdelijk met 50% korting te koop.

Blood Bowl: Death Zone biedt:

  • 14 teams met de populairste rassen in het Blood Bowl-universum
  • 14 Star Players, elk met hun eigen stijl, krachten en zwaktes
  • 20+ unieke player skills
  • Single player-stand met 6 leagues om te ontgrendelen en voltooien
  • Multiplayer league en opzichzelfstaande wedstrijden
We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE