Home Featured Deze Week in Red Dead Online: De Explorer Care Package, Nieuwe Kleding, Twitch Prime Voordelen en Meer

Deze Week in Red Dead Online: De Explorer Care Package, Nieuwe Kleding, Twitch Prime Voordelen en Meer

by Jos Vis

De Red Dead Online update van deze week beloont de avontuurlijke spelers met de Explorer Care Package en introduceert de dreigende, rood-getinte Durham Coat. Verder krijgen spelers die hun Rockstar Games Social Club account koppelen aan Twitch Prime unieke voordelen voor nu én in de toekomst. Lees verder voor meer informatie.

In Red Dead Online worden de dapperen die door het grensgebied trekken, op zoek naar hulpbehoevende dorpelingen, kruiden om mee te koken en Daily Challenges om te voltooien rijkelijk beloond. In totaal komen er zeven nieuwe challenges per dag bij. Voltooi 10 Daily Challenges vóór 16 juli om de Explorer Care Package te verdienen. Deze zit bomvol handige items die je avontuur door Old West faciliteren.

De Explorer Care Package bevat 60 Poison Arrows –­ dodelijke peilen met giftige punten die gemaakt zijn van een Arrow, Feather en Oleander Plant, na het verkrijgen van de Poisoned Arrows Pamphlet. Gebruik deze om een mens of dier snel uit te schakelen. De Package bevat ook nog eens 100 patronen van Varmint Cartridges -.22 kaliber patronen, bedoeld voor kleinere dieren – zoals konijnen- met een zekerheid op goede schietprestaties.

Andere handige items zijn Thyme, Wild Mint en Oregano, die een gezonde verrijking van je Dead Eye, Health en Stamina bieden. Bereid ze met de Prime Beef Joint of Tender Pork Loin – die je ook in de package vindt – om een hartige maaltijd te maken waardoor je een tijdelijke Gold Core krijgt. Verder krijg je ook nog eens Live Crickets en Live Worms om mee te vissen en 5 blikjes Jolly Jack’s die je Dead Eye volledig herstellen en licht versterken.

De Wheeler, Rawson and Co. Catalogus heeft deze week veel te bieden, of je nu een bandiet of socialite bent.

Wat permanente aanbiedingen betreft: de met de machine-genaaide, rode Durham Coat met dubbele rij knopen is nu beschikbaar in de winkels. De Riggs Fringe Coat is een nieuwe toevoeging die een korte cape heeft met gelaagde franjes, terwijl de ongecompliceerde Fieldwork Hat je hoofd beschermt tegen de zon en elementen.


Spelers die zich naar het noorden wagen en de sneeuw omarmen kunnen profiteren van de terugkerende items, die voor gelimiteerde tijd beschikbaar zijn, en de harige Cossack Hat kopen terwijl degenen die gevoelig zijn voor eigenzinnigheid misschien een meer modieuze hoed prefereren, zoals de Gardenia Hat


Alle spelers die hun Social Club account koppelen aan Twitch Prime en hun voordelen claimen tussen 1 juli en 19 juli ontvangen RDO$300 en de Superior Ammo Bundle, die bestaat uit:

  • 30 x Dynamite Arrows
  • 60 x Incendiary Buckshot Ammo
  • 30 x Volatile Fire Bottles
  • 200 x Express Pistol Ammo
  • 200 x Express Revolver Ammo
  • 200 x Express Repeater Ammo
  • 200 x Express Rifle Ammo

Als je een Rockstar Games Social Club-lid bent met een abonnement op Twitch Prime, klik hier om je account te koppelen: https://twitch.amazon.com/RDO

Blijf op de hoogte van meer Red Dead Online updates, waaronder aanvullende, toekomstige Twitch Prime x Social Club voordelen via de Newswire, en via onze officiële TwitterInstagram en Facebook kanalen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: