Home Gaming Farming Simulator’s John Deere Cotton DLC 23 juli naar consoles

Farming Simulator’s John Deere Cotton DLC 23 juli naar consoles

by Jos Vis

Farming Simulator 19, de ultieme boerderij-simulatie, zal de nieuwe John Deere Cotton DLC op 23 juli presenteren! GIANTS Software en Focus Home Interactive zijn verheugd een nieuw voertuig van de beroemde fabrikant en geschikte apparatuur toe te voegen om je te helpen de katoenproductie te verbeteren.

Deze nieuwe officiële toevoeging bevat een gloednieuw voertuig van het iconische merk John Deere – de katoenoogstmachine CP690. Dit pakket bevat ook zes gereedschappen van de merken McCormack Industries en Lizard voor het oogsten van het katoen dat op het nieuwe voertuig moet worden aangebracht. En, voor het eerst in Farming Simulator, zijn er ronde balen katoen.

De John Deere Cotton DLC arriveert op 23 juli op pc / Mac en consoles. Seizoenskaarthouders op PlayStation 4 en Xbox One kunnen de uitbreiding gratis downloaden op hun console op de dag van uitgave. Eindelijk kunnen nieuwe PlayStation 4 of Xbox One-spelers profiteren van de John Deere Cotton DLC en alle DLC’s die deel uitmaken van de Season Pass, met de complete Farming Simulator 19 Premium Edition-aanbieding.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: