Home Gaming Crime Boss: Rockay City komt met Post-Launch ondersteuning in de vorm van nieuwe karakters en heist

Crime Boss: Rockay City komt met Post-Launch ondersteuning in de vorm van nieuwe karakters en heist

by Mark van Truijen

505 Games’ Crime Boss: Rockay City wordt deze maand uitgebracht en biedt een unieke first-person shooting ervaring voor fans van misdaadfilms uit de jaren ’80/’90. Het heeft een rogue-like campagne met Michael Madsen als de nieuwe misdaadbaas van de stad, snelle co-op missies met verschillende personages en uitgebreide multiplayer scenario’s met een diverse cast.

Natuurlijk is dat niet het einde. Ontwikkelaar INGAME STUDIOS zal het spel blijven ondersteunen na de lancering, waarbij ontwikkelingsdirecteur Jarek Kolář aan GamesRadar vertelde: “Het woord ‘evolutie’ is wat op onze roadmap staat. Rockay is een stad die nooit slaapt, en dat geldt ook voor de ontwikkeling van het spel. Vanaf dag één zullen we itereren en verbeteren op het spel.”

Na de lancering zal het team “nieuwe personages en scenario’s, nieuwe overvallen, nieuwe klussen om te ondernemen en zelfs nieuwe verhaalwendingen introduceren die het verhaal in volledig nieuwe richtingen zullen sturen. En natuurlijk zullen we het spel zelf finetunen en verbeteren en de community om hun feedback vragen.”

Dit blijkt uit de speciale feedbackpagina en het verlangen van het team om naar alle feedback te luisteren. Andere sterren kunnen ook in het spel komen, hoewel Kolář geen specifieke namen noemde. “Eind jaren ’80 en jaren ’90 zaten vol met de meest iconische sterren in films en tv. We zouden er graag zoveel mogelijk opnemen. We hebben zelfs een paar namen gehad die contact met ons hebben opgenomen, wat echt vleiend is, dus we zullen zien hoe het gaat.

“We hebben zoveel post-lancering inhoud gepland, het zou verkeerd zijn om geen nieuwe sterren toe te voegen, toch? We hebben veel Hollywood geschiedenis om hiermee te spelen. Ik kan niet te veel zeggen, ik wil niets weggeven!”

Crime Boss: Rockay City wordt op 28 maart uitgebracht voor PC via de Epic Games Store. Het blijft exclusief voor deze winkel tot ten minste juni 2024, maar PS5 en Xbox Series X/S spelers kunnen er in juni mee aan de slag.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: