Home Gaming Nieuwe trailer en blogpost EA SPORTS PGA TOUR’s gaan dieper in op uitgebreide Career Mode en Features

Nieuwe trailer en blogpost EA SPORTS PGA TOUR’s gaan dieper in op uitgebreide Career Mode en Features

by Mark van Truijen

EA SPORTS gaat vandaag dieper in op wat spelers kunnen verwachten van de uitgebreide Career Mode van EA SPORTS PGA TOUR, dat op vrijdag 7 april wordt uitgebracht. De Career Mode van EA SPORTS PGA TOUR, die hier in de blog wordt beschreven, laat fans de grootste golfevenementen beleven met hun persoonlijk gecreëerde golfer in een dynamisch en adaptief progressiesysteem. Spelers kunnen de skills van hun eigen personage tot in detail ontwikkelen door middel van skillprogressie, attributen, het verfijnen van shot types en nog veel meer.

Career Mode Customization
Spelers beginnen hun reis door het uiterlijk van hun golfer aan te passen met een verscheidenheid aan visuele aanpassingen, uitrustingsopties en swingstijlen. Via Career Mode kunnen swingstijlen van de golfer worden aangepast door het shiften van de swingvorm, swingtempo, favoriete shottypes en baltraject. Spelers kunnen ook kiezen voor iconische en ultramoderne apparatuur, door het selecteren van een specifiek clubhoofd, de shaft, grips en meer. Spelers kunnen hun golfer ook uitrusten met kleding en accessoires die authentiek zijn voor de sport.

The Road to Greatness
Spelers kunnen zelf bepalen waar ze hun reis willen beginnen: als amateur in een van de top amateurevenementen, op de Korn Ferry Tour of de PGA TOUR. Als amateur kunnen spelers het U.S. Amateur Championship, Augusta National Women’s Amateur, Amateur Championship, Asia-Pacific Amateur Championship en Latin American Amateur Championship spelen, met als hoogtepunt de Q-school waar ze kunnen strijden voor een plek op de Korn Ferry Tour. Een uitnodiging voor de Masters en U.S. Open wordt verstuurd zodra de amateurkampioenschappen zijn gewonnen.

Nadat spelers de Korn Ferry Tour hebben voltooid, of als ze ervoor kiezen deze over te slaan, gaan ze de PGA TOUR in. Hier strijden ze elke week op de grootste podia van de golfsport, waaronder de grote kampioenschappen, om op jacht te gaan naar het legendarische groene jasje, een Grand Slam-titel, de race om de FedExCup en meer.

Tijdens Career Mode kunnen spelers de setting “AI Pairings” gebruiken om shot-for-shot te spelen tegen een AI PGA TOUR-professional, of deze uitzetten om de ronde te versnellen en zich alleen op het spel te concentreren. De AI-prestaties zijn gebaseerd op officiële ShotLink-gegevens, wat betekent dat de profs elke baan en specifieke hole precies zo spelen als in het echt.

Skillprogressie en Shot Types
De Career Mode maakt gebruik van een RPG-achtige progressiemethode waarbij spelers hun golfvaardigheden in de loop der tijd kunnen uitbreiden.  Door XP en vaardigheidspunten te verdienen en deze toe te passen in categorieën als Power, Driving, Approach, Short Game en Putting kunnen nieuwe shottypes en upgrades worden vrijgespeeld om hen te helpen slagen als de banen uitdagender worden.

In de Season Hub kunnen spelers regelmatig hun upgrades checken, de evenementenkalender bekijken en de voortgang van hun carrière en andere mijlpalen bijhouden via het tabblad “Career Mastery”. Voltooide en lopende quests – uitdagingen die onder een baan of een toernooi vallen – kunnen ook worden bekeken om vaardigheden te ontwikkelen en nieuwe shottypes vrij te spelen.  Door deze verschillende uitdagingen te voltooien, kunnen spelers de specificaties van hun bal en club bepalen, die aanpasbare prestatiekenmerken bieden op het gebied van kracht, nauwkeurigheid, controle en herstel.

Attributen
Spelers hebben verschillende attributen die kunnen worden beïnvloed door quests te voltooien in de Career Mode:

 • Kracht – Het verbeteren van deze vaardigheid voegt meer kracht toe en beïnvloedt de swingsnelheid bij de afslag.
 • Nauwkeurigheid – Hoe hoger de nauwkeurigheid, hoe kleiner de mis-hit en de windowmaten worden.
 • Controle – Hoe hoger de controle van de speler, hoe nauwkeuriger hij de grip, de nauwkeurigheid van de schotvorming en de spin van de bal kan beïnvloeden.
 • Recovery – Recovery vermindert de impact van straffen bij slechte liggingen, waaronder zandoppervlak. Straffen omvatten:
 1. Carry distance penalty
 2. De grootte van het bereik getoond in het carry distance penalty-venster
 3. Natuurlijke spin penalty
 4. Shot shaping penalty
 5. Spin control penalty
 6. Mis-hit tolerance window penalty
 7. Off-plane swings en mishits penalty

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: