Home GadgetsCorsair CORSAIR komt met een nieuwe 75%Q keyboard

CORSAIR komt met een nieuwe 75%Q keyboard

by Mark van Truijen

CORSAIR heeft vandaag de lancering aangekondigd van een opvallende toevoeging aan zijn reeks bekroonde gamingtoetsenborden: de K65 PLUS WIRELESS. Prachtig gebouwd en geladen met de essentiële benodigdheden om te winnen, maximaliseert dit toetsenbord met een lay-out van 75% zowel de prestaties als de persoonlijkheid. Wanneer je de K65 PLUS WIRELESS inzet, komen je gaming persona en je toetsenbordliefhebber kant naar buiten om te spelen.

Krachtige prestaties bevinden zich nu in een slim compact profiel van 75%. De ruimtebesparende K65 PLUS WIRELESS optimaliseert de belangrijke bureauruimte die nodig is voor je muis, terwijl het de essentiële pijl- en hulptoetsen bevat die de spelbesturingen precies daar plaatsen waar je ze wilt hebben. Voorgesmeerde CORSAIR MLX Red lineaire schakelaars zijn boterzacht en registreren elke invoer met een scherpe responsiviteit. De schakelaars zijn ook hot-swappable, dus je kunt het toetsenbord aanpassen door gemakkelijk je eigen schakelaars in te wisselen – hoe je speelt is helemaal aan jou.

De K65 PLUS WIRELESS biedt ultra-bevredigend typen, geen modding vereist. Elke toetsaanslag wordt getemperd door twee lagen van geïntegreerde geluidsdemping die interne pings en klakken dempt. Het resultaat is precies afgestemde akoestiek die jij – en iedereen in de buurt – zult waarderen. De PBT dye-sublimated keycaps’ midnight gray en zilveren accenten passen bij elke desktop; je zult de K65 PLUS WIRELESS als je primaire bord voor dagelijks gebruik willen maken.

Verbind en speel, behendiger dan ooit. Maak ultra-snelle bewegingen over een betrouwbare, lage-latentie 2.4GHz draadloze verbinding voor gaming, of Bluetooth® voor tablets, mobiel, en meer, allemaal met veilige AES encryptie en tot 266 uur op een enkele lading met RGB uit. Wissel van PC naar Mac layout door simpelweg een schakelaar om te zetten, en verbind naadloos met meerdere apparaten met een enkele toetsaanslag.

Voor RGB fanatici, komt de K65 PLUS WIRELESS tot leven met een glanzend array van per-key RGB, eindeloos aanpasbaar met CORSAIR iCUE software. Gebruik de kracht van iCUE om macro’s op te nemen, toetsen te remappen, en je toetsenbord te synchroniseren met de rest van je setup’s RGB en iCUE Murals profielen, voor verlichtingsambiance die je ruimte een toevluchtsoord maakt voor gaming en werken.

Rust het oneindig intrigerende K65 PLUS WIRELESS toetsenbord uit, en match je superieure vaardigheid met verbluffende stijl.

Beschikbaarheid, Garantie, en Prijs

Het CORSAIR K65 PLUS WIRELESS gaming toetsenbord is direct beschikbaar vanaf de CORSAIR webstore en het wereldwijde netwerk van geautoriseerde online retailers en distributeurs van CORSAIR.

De K65 PLUS WIRELESS wordt ondersteund door een garantie van twee jaar, naast het wereldwijde klantenservice en technische ondersteuningsnetwerk van CORSAIR.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x